''White Dream Collection'' by Cosmina Englizian

15 februarie 2010

''White Dream Collection'' by Cosmina Englizian
copyright: www.cosminaenglizian.ro

Spectacolul care a avut loc joi, 11 februarie, la Aristocrat Events Hall, s-a bucurat de un real succes ca si colectia de rochii pentru ceremonie sau cea de lenjerie intima a creatoarei Cosmina Englizian - la aceste adevarate "obiecte de arta" lucrandu-se timp de aproape un an de zile, data fiind aplicarea tip "broderie de cristal' pe majoritatea pieselor vestimentare.


Momentele au fost astfel concepute, incat sa imbine armonios cele doua colectii - "White Dream Collection" si "Cinema by Passion du Brasil", ambele brand-uri fiind sub semnatura Cosminei.
Pe langa vocea lui Jennifer Crestol si scenele de balet realizate de maestrul coregraf Stefan Soare, colectiile absolut spectaculoase, manechinele superbe, cat si senzatia serii "Crystal Dream" - rochia impodobita cu 55.000 cristale Swarovski, a carei valoare ajunge la 30.000 de euro - au oferit un spectacol de moda de neuitat!
Printre modelele prezente pe scena, s-au remarcat: Ellie White, Gina Pistol, Giulia Nahmany, Ilinca Vandici, Nicoleta Vascan, iar seara a fost deschisa chiar de catre Diana, fiica de 16 ani a designer-ului.
Cosmina Englizian a dedicat "White Dream Collection" celui care a incurajat-o mereu, sotului sau.

Partenerii acestui spectacol de moda au fost: ING Private Banking, Crystalized Swarovski Elements, Finlandia, Chambord, Avitech, Estee Lauder, Clinique, Silhouette, Aristocrat Events Hall, Kaloni Shoes, Cris Style, Platinum Style, Leonidas si GDS Consult, carora le multumim pentru tot sprijinul acordat!

taguri: colectii, haute couture, moda

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!