Expo Ideal Mariaj, a doua editie a Singurului Targ Profesionist de Nunti din Romania

28 noiembrie 2006 | Autor: Gabriela Urda, redactor sef

     Pas cu pas spre nunta ta!

     In perioada 26-28 ianuarie 2007, va avea loc cea de-a doua editie a Expo Ideal Mariaj – Singurul Targ Profesionist de Nunti din Romania. Manifestarea este organizata de revista Ideal Mariaj si va fi gazduita in pavilionul 15, al Complexului Expozitional Romexpo, Bucuresti. Timp de trei zile, cuplurile tinere care isi pregatesc marele eveniment – nunta, vor avea parte de o atmosfera animata, oferte tentante si informatii de ultima ora din domeniu. In perimetrul de aproximativ 2500 mp ai pavilionului 15, isi vor prezenta propunerile dedicate tinerelor cupluri si familiilor acestora aproximativ 70 de expozanti, care acopera toata gama de produse si servicii legate de nunta. Cele mai elegante si moderne rochii de mireasa si costume de mire, cele mai originale invitatii si marturii, cele mai minunate buchete de mireasa si cele mai diversificate servicii pentru organizarea nuntii vor fi expuse in cadrul evenimentului.

     Aflat la cea de-a doua editie, Expo Ideal Mariaj, cel mai mare eveniment de profil de pe piata romaneasca, devine locul unde cuplurile tinere si expozantii gasesc impreuna solutia completa pentru marele eveniment al nuntii. Totul se va reuni aici ... de la muzica de nunta si dansul mirilor, pana la machiajul ales pentru ziua cea mare.
     Pentru ca aspiratiile tinerilor in legatura cu actul nuntii s-au modificat in timp, iar astazi sarbatoarea nuntii este un eveniment organizat meticulos, cu eforturi deosebite si impact pe masura, Expo Ideal Mariaj vine in intampinarea asteptarilor viitorilor miri cu idei originale, solutii pentru toate bugetele si pentru toate gusturile.

     Dincolo de stresul si eforturile din spatele organizarii, nunta este un prilej al manifestarii dragostei, frumosului si bucuriei. De aceea, organizatorii au avut grija si de acest aspect si vor crea o atmosfera destinsa prin mini recitalurile unor artisti cunoscuti, demonstratiile de machiaj si coafura, prezentarile de moda.

     Ideal Mariaj este un titlu 100% românesc, creat pentru cuplul din România; editat de SC Megas Media SRL.

sursa: Ideal Mariaj

taguri: Ideal Mariaj, nunta, mireasa

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!