Bien Savvy te asteapta la Expomariaj

12 ianuarie 2009

Bien Savvy te asteapta la Expomariaj

     Bien Savvy te asteapta la cea mai mare si cea mai importanta expozitie nationala si internationala din Romania in domeniul nuntilor - Expomariaj. Te incitam sa admiri in premiera tinute superbe, din colectia 2009 de Rochii de Mireasa. Dorim sa ai o nunta de 5 stele, asa ca iti garantam preturi speciale la toate Rochiile din noua colectie! Colectia 2009 incanta prin romantism, feminitate si rafinament, si cuprinde rochii unicat, in editie speciala, pentru ca cel mai important moment din viata ta sa fie cu adevarat unic! Fii alaturi de Bien Savvy, la cel mai important eveniment de nunti al anului, si vei avea rochia visurilor tale, la Nunta Ta !

     Prima zi, vineri 16 ianuarie, ultima zi, duminica 18 ianuarie 2009. Locatiile: JW Marriott Bucharest Grand Hotel si Palatul Parlamentului.

     Bien Savvy este un lant de saloane de rochii de mireasa si de seara ce prezinta atat propriile colectii cat si renumitele colectii internationale de rochii de mireasa La Sposa apartinand trustului San Patrick. "Romantic or Sophisticated, Discreet or Original, all the brides will find the dress of their dreams in one of this collections inspired by the greatest name in fashion."

     Bien Savvy nu este o locatie, este un sentiment! Pentru o experienta desavarsita in viata ta de mireasa te asteptam sa treci pe la noi… sa ne sfatuim… sa te probam… si sa iti impartasim toata experienta nostra!

sursa: comunicatemedia.ro

taguri: expomariaj, targ, nunti

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!