Wedding & Fashion Show la Rin Grand Hotel

24 ianuarie 2009

Wedding & Fashion Show la Rin Grand Hotel

     Wedding & Fashion Show, cel mai nou targ dedicat organizarilor de nunti si modei, se desfasoara la Rin Grand Hotel, Sala Bucuresti, pana duminica, 25 ianuarie, vizitatorii fiind asteptati zilnic, intre orele 10.00 si 20.00.

     In cadrul targului sunt prezentate ultimele tendinte in moda si in organizarea de nunti, impreuna cu noutati din toate domeniile asociate acestui gen de evenimente, pentru ca toti cei interesati sa poata gasi solutii de vestimentatie, coafura si machiaj, cadouri, modalitati de decorare, ambianta etc. In paralel cu expunerea spre vanzare a diverselor produse necesare organizarii nuntii perfecte, vor avea loc recitaluri ale unor trupe cunoscute. Cei prezenti se vor putea delecta cu muzica pentru toate gusturile, de la valsuri, tangouri, evergreen-uri, pop-rock, folclor stilizat romanesc si international, jazz sau cafe-concert in interpretarea cvartetului Arpeggione, si pana la muzica braziliana, reprezentata de Timba, sau stilul etno - dance al trupelor Etnic, Hora si Haiducii.

     Programul va fi completat cu prezentari ale caselor de moda Andree Salon, Giorgia Sposa Italy, Vista Fashion, Evergreen Brides, demonstratii de coafura oferite de Marian Ciuca si sesiuni de machiaj, asigurate de make-up artistii Ramona Chirita si Teodora Sararu, ca si show-uri de laser si lumini. Pentru programul complet al evenimentului, va invitam sa accesati www.wfshow.ro.

sursa: comunicatemedia.ro

taguri: nunta, mireasa, mire

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!