trimite pe YMsalvează

Celulita si slabirea

04 august 2006 | Autor: Raluca Florescu

Celulita si slabirea

Peste 60% dintre femei sunt "obsedate" de doua probleme estetice: celulita si kilogramele in plus. Nu-i o noutate, nu-i asa? Daca aci parte din aceasta categorie, ai ajuns exact la locul potrivit: SLIMART. Locul unde poti slabi si unde poti scapa de celulita. Faci parte din procentul de 70% femei peste 18 ani care sufera de "nenorocirea estetica" numita celulita? Bine ai venit in clubul celor care se lupta sa scape de "coaja de portocala". La Slimart chiar poti scapa de aceste probleme. »

Goskin LIGHT - tehnici actuale si eficiente de slabire

16 iunie 2006 | Autor: Mihaela Preda

Goskin LIGHT - tehnici actuale si eficiente de slabire

Stresul, oboseala si proastele obiceiuri alimentare isi pun amprenta asupra tonusului si aspectului exterior ale fiecaruia dintre noi. Astfel, uitandu-ne in oglinda, observam cu fiecare an ce trece cum depozitele de tesut adipos cresc, tonusul muschilor scade, iar pielea nu mai are acelasi aspect proaspat si neted. Go Skin va vine in ajutor pentru a va recapata forma si pofta de viata. La limita dintre medicina si estetica corporala, terapiile de slabit asistate (prin aparate - electrostimulara, vacuum - Starvac, presoterapie, Thalaso SPA tehnici calde) dau un rezultat imediat datorita faptului ca sunt invazizve direct la nivelul tesuturilor adipoasa depozitate in timp. »

Vointa in regimul de slabire

01 octombrie 2005 | Autor: Ramona Miron

Vointa in regimul de slabire

Am tinut toate regim, macar o data, sau cel putin am incercat sa ne ocupam de corpul nostru. Dar am descoperit ca apare totdeauna un moment, cateodata foarte scurt (sau, dimpotriva, intens si staruitor), in care tentatia de a spune; „Hai , lasa!.... La urma urmei m-am saturat!” e mai puternica decat orice. Desi, cu cateva ore inainte, totul mergea foarte bine. Exista deci un moment critic in care situatia se poate rasturna, in care delasarea invinge motivatia si vointa de a spune „nu”. „Esuam” in mod lamentabil, de multe ori definitiv si apoi avem indrazneala si insolenta sa evocam fel si fel de scuze legate de cerintele noastre zilnice. »

Slabeste inteligent!

21 august 2005 | Autor: Ramona Miron

Slabeste inteligent!

Marea majoritate a regimurilor sau a programelor asa zise „de slabire”, intalnite la tot pasul si promovate de mass-media, omit cel mai adesea anomalii care pot aparea in repartitia depozitelor adipoase, chiar daca avem o greutate „normala”. In realitate, aceste regimuri nu au alt scop decat pierderea in greutate, fara a lua in considerare particularitatile siluetei. Astfel, unele dintre noi vor slabi in zona sanilor, si nu a feselor; sau a pulpelor, fetei, coapselor si nu a burtii... »

Vrei sa slabesti? Observa ce mananci

22 octombrie 2003 | Autor: Mihaela Preda

Vrei sa slabesti? Observa ce mananci

De multe ori tinem cure de slabire, cand vedem ca circumferinta soldurilor s-a marit, sau ca nu ne mai putem incheia la ultimul nasture de la pantaloni. Cautam atunci cu infrigurare prima revista care anunta pe coperta o senzationala si nemaipomenita reteta de slabit si o urmam intocmai. Daca nu merge, postim o zi doua, si astfel unii reusesc sa mai dea jos 1-2 kg, insa organismul se resimte si apar durerile de cap si alte efecte secundare. Slabeste cu cap! Fiecare organism are nevoile lui, diferite de ale altuia, deci ce e bine pentru colega de servici nu e neaparat bine si pentru tine. »