Dieta nu inseamna sanatate

25 aprilie 2010

Dieta nu inseamna sanatate

Nu este gresit  sa mergi la nutritionist ( daca ai nevoie), sa ai antrenor personal, sa faci fitness …. Numai ca uitam lucrurile esentiale.
Ca si cind nu ar fi deajuns, toate statistice sunt facute de americani, tot ei fiind cei care  “ne sfatuiesc “ ce sa facem , cum si cand sa facem, poate de multe ori avem nenorocul ca tot ei sa se razgandesca  si sa infirme declaratiile facute déjà cu cativa ani in urma pentru ca s-au facut noi studii …Inventeaza tot felul de “lucruri “ pentru ca toata lumea este avida dupa NOU .

“Noutatea “ este langa noi, dar nu ii acordam atentie :

- Urcati  scarile de la bloc in loc sa asteptati 10 minute vecinul care a proptit usa sau nu a inchis-o bine si liftul nu mai coboara ( fericiti sint cei care nu au lift !)
- La serviciu puneti aceeasi practica in aplicare
- Cand corpul uman a fost creat, dietele nu au fost luate in calcul, asa ca daca facem ceea ce trebuie nu avem nevoie de ele …Miscare si alimente sanatoase !
- Nu mai ignorati de fiecare data si la fiecare sarbatoare tot ceea ce stiti déjà :”abuzul alimentar dauneaza grav sanatatii “…
- Nu uitati ca sunteti un model pentru copiii vostri – la vastre fragede ei sint copia obiceiurilor proste ale parintilor, daca nu faceti ceva pentru voi incercati cel putin sa va pese mai mult de copii
- Invatati ca PREVENTIA este singura cale sau singurul Medicament sigur
- Doctorul si Spitatul trebuie sa fie ‘’PRIETENII ‘’ pe care ii vedeti o data pe an pentru o ‘verificare ‘’ de rutina
Si nu uitati – Miscarea ne tine in viata ! Suntem ceea ce mancam !         
 

sursa: Cardiomix

taguri: dieta, miscare, sanatate

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!