Nutriţie » Reţete
Moelleux au chocolat
27 februarie 2013
Ingrediente
180 grame ciocolată amăruie
130 grame unt
4 ouă
150 grame zahăr
50 grame făină
Mod de preparare
Se topeşte ciocolata cu untul pe baie de apă.
Ouăle se bat spumă cu zahărul. Se adaugă făina şi se mixează în continuare. Compoziţia se tornă în forme ceramice umplute până la 3/4, iar în mijloc se pune un cubuleţ de ciocolată.
Se coc în cuptorul preîncălzit la 240 grade, timp de 10 minute.
sursa: Delicatesa.ro
taguri: ciocolata, negresa, brownie
alte articole
beautycafe
Cele mai noi discuţii
- Noutati Mineralium Dead Seapostat în Îngrijire ten
- Cum te ajuta somnul de frumusete?postat în Îngrijire ten
- Oje NYC! postat în Păr, tunsori, coafuri
- “Achtung, baby!” – o noua colectie semnata Gina Butiucpostat în Stil de viaţă, modă
- Colectia de ciocolata de la Wellaton - clipe de neuitat postat în Păr, tunsori, coafuri
- Cum sa tratezi iritatiile pieliipostat în Tratamente look (ten, ochi, buze, proceduri cosmetice)
- Ceai alb pentru un ten luminospostat în Îngrijire ten
- Somon marocanpostat în Reţete
- Expo Mariage: nunti pe toate gusturilepostat în BeautyBride: mirese, nunţi
- Tehnologia Power-Plate, secretul revolutiei în industria frumusetii, sportului si wellnessului din întreaga lume, în premiera în Româniapostat în Noutăţi, evenimente
beautycenter.ro
beautycenter.ro este primul site de beauty din Romania, lansat în 2003. Suntem partenerul online al companiilor din domeniul frumuseţii si promovăm informaţii şi servicii de calitate.
Catalogul nostru cuprinde peste 2500 de companii:
- saloane si centre de infrumuseţare
- clinici de chirurgie estetică
- săli de fitness şi aerobic
- stilişti, nutriţionişti, esteticieni