Prima carte despre dietă şi fitness semnată Mihai Dragomir

10 martie 2011

Prima carte despre dietă şi fitness semnată Mihai Dragomir

Cunoscutul Profesor antrenor  fitness specialist Mihai Dragomir a lansat prima sa carte despre sport şi diete pentru o viaţă sănătoasă, în cadrul evenimentului Estetika & Wellness, ediţia 2011, de la care s-a desfaşurat la Sala Palatului , 3-6 martie. Evenimentul a coincis cu lansarea celei de a 8-a ediţii a  targului destinat serviciilor şi produselor de Wellness, Beauty, Make-up şi Sport.

Mihai Dragomir este unul dintre cei mai cunoscuţi antrenori de fitness din Romania şi autorul singurei ‘’diete’’ de anti aging de pe piaţa autohtonă. Secretele sale constau într-un program foarte inteligent şi care a adus, până în prezent, rezultate remarcabile. Cardio Mix este un program special conceput pentru persoanele active care iubesc mişcarea şi energia pe care acest tip de exerciţii le-o oferă.

“Am scris aceasta carte după mulţi ani de experienţă şi la îndemnul prietenilor şi cursanţilor mei. M-am gândit că programul Cardio Mix trebuie să fie accesibil tuturor celor care îşi doresc să schimbe ceva în viaţa lor”, a declarat Mihai Dragomir.

Cum se folosesc mesele intermediare, care sunt caloriile care nu îngraşă, ce e bine să mănânci în pauza de prânz, care sunt soluţiile pentru un metabolism lent, cum se combate celulita, de unde vine nevoia de mişcare, cum combatem viaţa sedentară – sunt doar câteva din subiectele pe care Mihai Dragomir le abordează în cartea sa.

Unul din invitaţii speciali la evenimentul de lansare a carţii a fost membrul formaţiei Simplu, Eduard Andreianu, cunoscut de publicul larg drept CRBL. "Înainte să lucrez cu Mihai am încercat mai multe tipuri de activităţi sportive. Am mers la sală să trag de fiare, am încercat diete fel de fel. Când l-am cunoscut pe Mihai am înţeles că lucrurile stau altfel: că slăbitul nu trebuie să fie un proces rapid, ci constant. M-a atras foarte mult programul de anti aging şi posibilitatea de a scăpa exact de kilogramele în plus prin tonifierea muşchilor. Programul lui Mihai m-a impresionat cel mai mult prin modul în care îţi schimbă mentalitatea sţi în care te învaţă să gândeşti sportul altfel", afirma CRBL despre colaborarea sa cu antrenorul Mihai Dragomir.

Cardio Mix un concept revoluţionar de fitness, care înglobeaza exerciţii simple, dar exterm de eficiente. Este singurul program din Romania care previne şi protejează organismul uman şi prin intermediul căruia se combină perfect mintea şi corpul în vederea obţinerii celor mai importante transformări fizice, indiferent de vârstă.

“De mai bine de un an de zile lucrez cu Mihai în programul Cardio Mix. Noi, sportivii de performanţă, avem probleme cu ligamentele de pe urma sportului, iar Mihai m-a ajutat foarte mult prin faptul că a realizat special pentru mine un program accesibil şi usor care să mă scape de problemele cu genunchii şi cu spatele. În plus aceste exerciţii mă ajuta la menţinerea unui bun tonus muscular”, susţine campioana la canotaj şi maraton Valeria Racila van Groningen.

Ileana Badiu, de mai bine de un şi jumatate este mămică, l-a cunoscut pe Mihai Dragomir imediat după ce a născut. De atunci, au început împreuna un program de slăbit special adaptat stilului de viaţă al Ilenei şi organismului ei.
“Imediat după ce am născut mi-am dorit foarte mult să revin la forma fizică pe care o aveam iniţial. Mihai a venit la momentul oportun şi cu soluţia ideala! Am reuşit ca în primele 4 luni să dau jos 16 kg printr-o dietă echilibrată şi mult sport. Merg la sala de patru ori pe săptămână şi acolo combin un program Cardio Mix cu unul de fitness, plus masaj anticelulitic de două ori pe săptamână, pentru eliminarea ţesutului adipos. Am ajuns, datorită lui Mihai, să îmi schimb percepţia asupra ceea ce înseamnă un program de slăbit adecvat fiecărei persoane în parte. Sper ca cititorii cărtii lui să înţeleagă şi ei beneficiile programului Cardio Mix”, a declarat Ilena Badiu, Managing Partner Wunderman Romania.

Volum: Ia-ţi porţia de sănătate!
Autor: Mihai Dragomir
Editura: Eikon
Anul apariţiei: 2011
 

Pentru informatii suplimentare

 
Aura Calina
office@cardiomix.ro
0723 439475

Adela Preda
0745 101458
adela.preda@wunderman.com
 

sursa: Cardiomix

taguri: fitness, alimentatie, mihai dragomir

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!