Carotella Plus - Frumusete din vitamine

15 noiembrie 2006 | Autor: Cristina Dumitru

Carotella Plus - Frumusete din vitamine
copyright: Tymbark

     Carotella Plus, sucul de morcovi si fructe adresat in special femeilor, apartine de acum brand-ului Tymbark<!--topnews-->, care accentueaza calitatile produsului si ii ofera o noua prezentare: sticla sleeve de 250 ml!

     Noul Carotella Plus, sub umbrela Tymbark beneficiaza de o imagine imbunatatita, mult mai atractiva, si de un concept inedit care pune frumusetea feminina pe primul loc.

     Consumul sucului de morcovi furnizeaza organismului vitaminele necesare si face ca tenul fiecarei femei sa arate mai frumos, mai sanatos si mai hidratat ca oricand: acesta este avantajul oferit de Carotella Plus prin noul concept "Face Formula"!

     Morcovul este un izvor nesecat de beta-caroten, deosebit de important pentru organism, care ofera tenului hidratarea atat de necesara.

     Consumul sucului de morcovi si implicit de beta-caroten ofera organismului doza zilnica de energie si vitalitate. Multiplele beneficii ale noului Carotella Plus fac din acest produs aliatul oricarei femei care isi doreste un ten frumos si sanatos.

     Profita din plin de toate aceste beneficii pe care ti le ofera Carotella Plus!

     **********

     Carotella Plus este un suc obtinut din morcovi in combinatii cu mere si alte fructe: portocale, piersici si multivitamine. Carotella Plus este produs in fabrica din Valenii de Munte, judetul Prahova si face parte din divizia de nectaruri a companiei La Festa International. La Festa International, parte componenta a Grupului Maspex Wadowice, a fost infiintata in 1996 si detine deja pozitia de lider pe segmentul de Nectaruri al pietei de bauturi necarbonatate.

sursa: 2activePR

taguri: Carotella Plus, Tymbark

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!