Saptamina modei la Montreal

22 martie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Saptamina modei la Montreal

     Luni, 21 martie, a inceput "Montreal Fashion Week". Evenimentul doreste sa atraga atentia intregii lumi asupra importantei Quebec-ului in industria modei, prin promovarea designerilor locali. Christian Chenail, Nadya Toto, Yves-Jean Lacasse, Andy Thê-Anh, Mylène B, Falbala, sunt citiva dintre cei care isi vor prezenta colectiile pe podium.
     Pe linga acestia va fi prezent si Arthur Mendonca, pe care editia britanica a revistei Vogue il prezinta ca pe “ rasfatatul Canadei”, un tinar care, in 3 ani de la lansare, a devenit cel mai bine cotat designer din lumea modei canadiene.

 

     In calendarul evenimentului figureaza si o prezentare colectiva, unde branduri consacrate ca: Clau-Phil Design, Colcci, Deep Gear, Esprit, Ginger, promit un adevarat spectacol pe catwalk.

     Montreal Fashion Week se afla acum la a 5-a editie si se bucura de sprijinul Ministerului Dezvoltarii Economice din Quebec, al primariei orasului Quebec si al multor altor organizatii care pun umarul la dezvoltarea industriei modei din Canada si recunoasterea ei internationala.

taguri: Montreal, moda

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!