Life Care si Logona au desemnat primii make-up artisti bio din România

07 aprilie 2008 | Autor: Oana Chelu, specialist relatii publice

Life Care si Logona au desemnat primii make-up artisti bio din România

     Life Care si LOGOCOS, creatorul gamei de cosmetica bio Logona, au desemnat sâmbata, în Timisoara, primii 15 make-up artisti BIO din România. Make-up artistii au fost desemnati în urma participarii la Primul Training de MakeUp BIO din România. Participantii la acest training au fost selectati, fiind unii dintre cei mai buni profesionisti din Timisoara, Arad si judetele învecinate.

     Make-up artistul premiat al companiei LOGOCOS, din Germania, a sustinut cursul de formare si i-a provocat pe cei prezenti la realizarea unor make-up-uri bio, explicându-le atributele fiecarui asemenea produs.     Primul training de make-up BIO din Romania a avut in jur de 100 de participanti, acestia manifestându-si interesul fata de îngrijirea sanatatii lor si a aspectului exterior. Participantii au aratat un interes foarte mare pentru acumularea de cunostinte despre modul potrivit de utilizare a produselor cosmetice bio.

     Workshop-ul de make-up al training-ului a fost partea, care a atras cel mai tare atentia celor prezenti, dar si prezenta frumoasei prezentatoare de televiziune, Gabriela Cristea, care s-a alaturat primei miscari bio din România, considerând ca frumusete fara sanatate nu este posibil de obtinut.

Persoana de contact: Oana Chelu
Telefon: +40-731.036.153

sursa: Life Care Corp.

taguri: make up artist, bio, frumusete

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!