FARMEC lansează gama de săpunuri lichide spumă Gerovital Pure

18 august 2012

FARMEC lansează gama de săpunuri lichide spumă Gerovital Pure

 Farmec Cluj-Napoca lansează Gerovital Pure, o nouă gamă de săpunuri lichide spumă, cu o formulă fără parabeni, testată dermatologic, ce are la bază extract de rodie ECO certificat şi un complex de ingrediente naturale (glicerina vegetală, albăstrele şi ceai verde).

 
Prospeţimea are, de acum, o nouă formă! O cascadă de prospeţime în mâinile tale, sub forma surprinzătoare a spumei. Noile săpunuri lichide sub formă de spumă Gerovital PURE vor schimba modul în care te speli pe mâini: mai fresh, mai distractiv şi... mai uşor. 
 
Gama Gerovital Pure include patru săpunuri lichide spumă: Glycerin, Sensitive, Nature şi Antibacterian, cu parfumuri îmbietoare inspirate din ultimele tendinţe în parfumerie. Gerovital Pure Glycerin, bogat în glicerină naturală, curăţă cu blândeţe epiderma, o hidratează  şi  emoliază. Pielea devine curată şi catifelată.
Gerovital Pure Sensitive a fost special conceput pentru pielea sensibilă, uscată şi predispusă iritaţiilor. Extractul de albăstrele conţinut are efect calmant şi emolient.
 
Gerovital Pure Nature conţine, pe lângă extractul ECO de rodie, extract de ceai verde pentru o piele tânără, protejată şi hidratată timp îndelungat. 
 
Gerovital Pure Antibacterian este un săpun emolient care asigură protecţie totală împotriva bacteriilor. 
 
„Noua linie de săpunuri spumă Gerovital Pure bazată pe ingrediente naturale şi bogată în extract ECO de rodie oferă o experienţă unică în momentul utilizării. Formula inovatoare sub formă de spumă, le face mai uşor de folosit, mai economice în utilizare, iubite şi apreciate de întreaga familie”, a declarat Ioana Borza, Manager Marketing Farmec Cluj-Napoca.
 
Extractul de rodie ecocertificat, obţinut din seminţele fructului cu acelaşi nume, conţine o cantitate mare de antioxidanţi care neutralizează acţiunea radicalilor liberi şi previn procesele de îmbătrânire a pielii, precum şi un procent ridicat de acid ellagic şi punicic ce îi conferă proprietăţi protective, antiinflamatoare, cicatrizante, hidratante şi elasticizante.
 

taguri: sapun lichid, glicerina vegetală, albăstrele, ceai verde, piele

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!