Rowe a lansat in Romania cea mai revolutionara metoda de remodelare corporala rapida prin cavitatie ultrasonica, un procedeu nou realizat de aparatul ULTRALIPO

18 iunie 2008 | Autor: Ioana Anghelescu

Rowe a lansat in Romania cea mai revolutionara metoda de remodelare corporala rapida prin cavitatie ultrasonica, un procedeu nou realizat de aparatul ULTRALIPO

     ULTRALIPO propune cea mai noua tehnologie digitala cu unde acustice controlate de un soft avansat. Este un sistem dezvoltat de chirurgi plasticieni si cercetatori din lumea medicala si care revolutioneaza acum industria de beauty. Inovatia cea mai spectaculoasa pe care o propune ULTRALIPO este cavitatia ultrasonica.

     Cavitatia ultrasonica reprezinta un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare si frecventa joasa, care distrug adipocitele definitiv. Undele acustice determina dilatari si comprimari extrem de rapide care se succed în adipocit, la nivelul vacuolei de grasime, determinând aparitia unor viduri (bule cavitationale). Datorita miscarii lichidelor în timpul diferitelor faze (de expansiune si compresie), se creeaza tensiuni mari care “rup” (prin implozie) membrana adipocitului iar materialul celular (grasime, reziduuri, colesterol) este preluat de limfa si drenat prin sistemul limfatic.
     Terapia cu ULTRALIPO ofera un nou contur corporal în numai 3 sedinte. Testele clinice demonstreaza o reducere, in medie cu 4 centimetri la prima sedinta si aproape cu 10 cm dupa 3 sedinte. Terapia are efect instantaneu similar unei liposuctii chirurgicale si reduce grasimea localizata pentru totdeauna.

     ULTRALIPO ofera 3 terapii intr-un singura aparat: cavitatie, masaj ultrasonic si tratamente faciale. UltraLipo System este ideal pentru reducerea adipozitatilor, remodelare corporala, tratarea celulitei, slabire localizata, tonifierea pielii si lifting corporal. In cazul tratamentelor faciale, ULTRALIPO realizeaza terapii de anti-aging, anticearcan, antirid, albire si atenuarea petelor inestetice de pigment de pe piele, precum si penetrarea in profunzime a produselor cosmetice.

     Fiecare sedinta cu ULTRALIPO nu dureaza mai mult de 20-30 de minute, iar la fiecare sesiune se pot distruge numai un anumit numar de adipocite. Trigliceridele si colesterolul astfel eliberate vor incarca ficatul si rinichii. Dupa 20-30 de minute, in rinichi si in ficat se vor descarca atatea trigliceride si colesterol, cat se strang dupa o masa copioasa, cu multe grasimi. In urmatoarele 72 de ore dupa tratamentul cu Ultralipo, se recomanda o alimentatie sanatoasa si riguros controlata, impreuna cu un consum insemnat de apa sau ceai. Tratamentul nu este dureros sau invaziv, nu induce efecte secundare si este o reala alternativa la liposuctia chirurgicala.

     “Cavitatia ultrasonica reprezinta tratamentul viitorului care, cu timpul, va inlocui celebrele liposuctii chirurgicale. Dealtfel, cavitatia ultrasonica realizata de ULTRALIPO este foarte asemanatoare unei proceduri de liposuctie, dar acest procedeu nu este chirugical, este sigur si neinvaziv. Pentru o mai buna performanta, este indicat sa se realizeze un drenaj limfatic, care se poate face prin vacuum, electrostimulare si preso-masaj. Pentru rezultate excelente, recomand in primele 72 de ore dupa fiecare tratament o alimentatie saraca in grasimi si zaharuri, dar bogata in fibre ( fructe, legume) si lichide neindulcite”- spune Sorina Bratu, manager KeikoSlimSpa.

     ROWE este lider pe piata aparatelor de întretinere corporala si activeaza pe aceasta piata din anul 2003. ROWE este distribuitor exclusiv pentru 10 marci de renume mondial si importa peste 60 de produse. ROWE detine si propriul lant de saloane de întretinere corporala si SPA , Keiko SlimSpa.

Persoana de contact: Ioana Anghelescu
Telefon: +40-21-311.17.24

sursa: Stentor Creative Relations

taguri: Keiko SlimSpa, UltraLipo, Rowe

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!