Palmolive Aroma Crème - ingrijirea pielii prin aromaterapie

06 iulie 2004 | Autor: Mihaela Preda

Palmolive Aroma Crème - ingrijirea pielii prin aromaterapie

     Colgate-Palmolive lanseaza gama Palmolive Aroma Crème, o combinatie de ingrediente ce reprezinta o noutate pe piata si care a fost conceputa pentru a imbina hidratarea caracteristica produselor crema pe baza de lapte cu beneficiile speciale ale produselor bazate pe principiile aromaterapiei.

 

  1.      Gama include doua variante, Palmolive Aroma Creme Exotic si Palmolive Aroma Creme Comfort, fiecare sub forma de gel de dus si sapun lichid, pentru o ingrijire a mainilor si a corpului. In anul 2002 Palmolive a creat un nou segment - Aromatherapy, ce a trezit interesul consumatorilor pentru produsele bazate pe principiile aromaterapiei. Un an mai tarziu, In 2003, Palmolive si-a demonstrat caracterul inovator lansand pe piata o noua gama, Palmolive Thermal SPA, cu ingrediente naturale pentru o ingrijire atenta a pielii.

     “Anul acesta lansam Palmolive Aroma Creme, o gama care ofera o experienta senzoriala aparte si asigura in acelasi timp si hidratarea pielii”, a precizat Mihaela Ungar, Marketing Director Colgate-Palmolive Romania.

     Palmolive Aroma Creme Exotic contine crema hidratanta si uleiuri esentiale pure de musetel si lemn de santal. Gelul de dus va fi disponibil in ambalaje de 250 ml, la un pret recomandat de 59.500 lei, iar sapunul lichid in ambalaje de 300 ml, la un pret recomandat de 74.500 lei.

     Pe langa continutul de crema hidratanta, cea de a doua varianta de produs, Palmolive Aroma Creme Comfort, include si uleiuri esentiale pure de flori de portocal si lemn de trandafir. Gelul de dus Palmolive Aroma Creme Comfort va fi disponibil in ambalaje de 250 ml, la un pret recomandat de 59.500 lei iar sapunul lichid in ambalaje de 300 ml, la un pret recomandat de 74.500 lei.

sursa: beautycenter.ro

taguri: Palmolive, Aroma Creme, ingrijire, piele

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!