Noul ESPRIT Collection - Arme de seductie

02 septembrie 2005

Noul ESPRIT Collection - Arme de seductie

     Stilul unic al liniei de haine ESPRIT Collection este transpus intr-un parfum senzul si sofisticat, de o intensitate rafinata. Doua arome rare, irezistibil de seducatoare. Una pentru femei, cealalta pentru barbati.

     ESPRIT Collection cuprinde o lume sofisticata, plina de senzualitate si eleganta in care se imbina armonios tendintele in moda si accesorii. In fiecare din cele doua arome se face simtit un mesaj inconfundabil de seductie si unicitate. Acest duo reflecta atractia magnetica dintre un barbat si o femeie, cu mintea si inima contopita.

     Cele doua arome ESPRIT Collection au in comun mai mult decat numele: ele sunt unite prin prezenta notei elegante de bergamota, care le leaga inseparabil. Apa de toaleta ESPRIT Collection pentru ea este o esenta delicata, tinereasca, de un roz pasional. Se deschide prin notele racoritoare de tamarin si cele proaspete de bergamota. Notele de mijloc se inscriu intr-o linie sofisticata, dezvaluita de aromele subtile si delicate de Ylang Ylang si floare de portocal, iar baza senzuala este data de notele sexy de lemn de santal si Tonka Bean. Efectul este fermecator.

     Apa de toaleta ESPRIT Collection pentru el este un parfum viril, de o culoare aramiu intens, cu note senzuale de feriga si fructe. Notele de varf, vesele si proaspete, datorita bergamotei si florilor de rubarba, sunt construite pe notele virile de mijloc de nutmeg si rozmarin, si puse in valoare de notele de baza seducatoare, de vetiver si ambra. Efectul este ametitor.

     Ambalaj senzual

     Flacoanele din sticla masiva se inscriu in linia sofisticata a parfumurilor pe care le contin. Pentru ea, o esenta de culoare roz intr-un cub cu colturi subtil rotunjite, iar pentru el o esenta de un aramiu intens intr-o sticla patrata. Rezultatul este simplu, de o eleganta rafinata, adapostita de cutiile cu efecte metalice si culori in acelasi ton cu parfumurile.

     Promovare seducatoare

     Jucausa, senzuala, fermecatoare. Campania de promovare ESPRIT Collection captiveaza. Ea aduce barbatul si femeia impreuna, uniti de atractia magnetica. Este un joc incantator prin care fiecare cucereste dorinta tainuita a celuilalt prin ESPRIT Collection. Armele seductiei sunt la indemana.

     Pretul recomandat pentru ESPRIT Collection Woman si Collection Man - Eau de toilette 75 ml este de 143,2 RON.

sursa: 2ActivePR

taguri: Esprit Collection

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!