Super promotie la salonul de infrumusetare GabriElle

10 august 2009

Super promotie la salonul de infrumusetare GabriElle

     De la lansarea site-ului www.salongabrielle.ro in luna iunie, salonul GabriElle din Ploiesti isi intampina viitorii clienti cu promotii si concursuri organizate luna de luna.

     Din promotia lunii august consideram foarte atractive reducerea de 20% la orice tunsoare, elevii si studentii beneficiaza de o reducere de 10% iar in cazul coafurilor speciale accesoriile pentru prinderea parului sunt oferite gratuit.

     Concursul aflat in derulare in luna august se desfasoara in reteaua sociala Hi5 fiind puse in joc trei premii a cate un card VIP si 50% reducere la prima vizita la salon pentru castigator si doua prietene ale sale. Pentru a se inscrie la concurs, participantii trebuie sa adauge Salon GabriElle la lista lor de prieteni. Mai multe detalii gasiti pe pagina de internet dedicata concursului.

     Site-ul web al salonului a fost conceput pentru a veni in sprijinul clientilor oferind toate informatiile necesare: adresa si harta zonei, serviciile oferite si tarifele acestora, programari telefonice si online, numeroase imagini si inregistrari video ce atesta inalta pregatire si profesionalismul personalului, promotiile ce se deruleaza si modalitatea de a obtine cupoane de reduceri si gratuitati.

     Pentru clientii fideli GabriElle a creeat programul VIP care ofera numeroase avantaje precum 20% reducere, servicii gratuite, bonusuri, prioritate la programare si altele.

     GabriElle Beauty Salon este un salon de infrumusetare tanar si avangardist situat in centrul orasului Ploiesti avind cel mai extins program de lucru ce ofera urmatoarele servicii: Coafor, Cosmetica, Manichiura & Pedichiura, Unghii false, Nail-Art, Make-Up, Tratamente corporale, Masaj anticelulitic si Masaj de relaxare.

sursa: comunicatedepresa.ro

taguri: salon gabrielle, promotii, beauty

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!