Wellaflex - coafura ta are un volum "jos palaria"

09 noiembrie 2007 | Autor: Theo Pislaru

Wellaflex - coafura ta are un volum "jos palaria"

     Cu Wellaflex, sezonul acesta te bucuri si de accesorii trendy si de coafura cu volum care iti vine atât de bine. Tendintele în moda din sezonul toamna/iarna 2007/2008 sunt mai pragmatice ca oricând, iar spiritul practic si aspectul estetic s-au combinat armonios pentru a face fata anotimpului rece. Palariile si beretele gen „pictor” sunt printre „must have”-urile sezonului, pentru o tinuta eleganta, feminina si la moda, dar si confortabila în acelasi timp.

     „Bine, bine”, vei spune, „dar coafura?”. Mai ales ca, daca vorbim de tendinte, se poarta coafurile pline de volum, cu par stralucitor si un aspect perfect. Daca iti faci griji ca noul trend de a purta palarii si berete va fi un chin pentru coafura ta ... nu este cazul!

     Expertii Wella îti propun iarna aceasta produsele Wellaflex care îti vor garanta un volum rezistent pentru coafura ta, chiar si dupa ce vei renunta la accesoriul tau în tendinte:

     - Wellaflex Extra Strong Hold fixativ si spuma– fixeaza foarte puternic coafura pentru întreaga zi. Formula revolutionara cu Flex ‘Active® pe baza de polimeri de înalta performanta asigura fixarea flexibila a coafurilor pâna la 24 de ore. În plus, mentin elasticitatea parului pentru ca acesta sa se poata misca în mod natural. Nu îmbâcsesc parul si se pot îndeparta cu usurinta cu ajutorul periei.

     - Wellaflex 2nd Day Spray – pentru ca iarna îti usuci parul mai des, acest produs a fost special creat pentru a-ti proteja parul în cazul utilizarii foehn-ului. Confera pâna la 2 zile de volum plin de viata, chiar si în cazul parului fin. Datorita produselor Wellaflex, iarna aceasta te bucuri si de accesoriile tale preferate si de coafura cu volum care iti vine atât de bine. Pret de vanzare maximim recomandat pentru oricare din produsele Wellaflex: 12.7 RON

sursa: 2activePR

taguri: wellaflex, par, coafura, volum

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!