advertorial

Tratament cu kiwi anti pete si iluminare

08 februarie 2011

Dreamline Beauty Center va asteapta cu un nou tratament anti pete si luminare cu extract de kiwi  de la Bernard Cassiere. Este un tratament unic care trateaza si previne aparitia petelor pigmentare, ofera stralucire si luminozitate tenului.

Tratamentul contine:

-derivat stabilizat de vitamina C care inhiba secretia de tirozina pt un efect de iluminare,elimina actiunea radicalilor liberi, inhiba oxidarea lipidelor, creste sinteza colagenului.
 -Complex Kiwi si Sophora care inhiba  secretia de tirozina pt a lupta impotriva petelor pigmentare, protejeaza stocul de acid hyaluronic din piele pentru a oferi suplete si fermitate.
Complex vegetal : Murier, Scutellaria, Saxifrage, Suc de struguri, extract de coaja de pin. Actiune sinergica a complexului vegetal :
- actiune antiinflamatoare
- intarzie imbatranirea cutanata
- hidrateaza
- inhiba secretia de tirozina  

 Tratamentul incepe  cu demachierea si tonifierea tenului, urmate de curatarea profunda  cu ajutorul peelingului cu tripla actiune: efect keratolitic de stimulare a reinoirii celulare si de hidratare.
Dupa peeling urmeaza masajul cu Vitamina C stabilizata. Aceasta se distribuie mai intai pe zonele cu pete si se maseaza usor pana la patrunderea completa in piele.Se face apoi un masaj cu tehnica speciala de masaj Bernard Cassiere cu ajutorul cremei de masaj,urmand apoi aplicarea  mastii cu efect de iluminare, calmare si decongestionare.
La finalul tratamentului se mai aplica vitamina C si apoi se face masaj cu crema pentru stralucire.
Rezultatul va fi un ten luminos, petele vor fi estompate si tenul omogenizat.
Pentru rezultate foarte bune se recomanda o cura de 6 sedinte la un interval de 7-10 zile
 

Dreamline

Email: office@dreamline.ro
Adresa: str. J.L.Calderon nr 36
sc A, et 1, ap 13

Telefon fix: 021.313.00.94
Telefon mobil: 0770.799.641
 

sursa: Dreamline

taguri: dreamline, piele, ten, hidratare, kiwi anti pete, iluminare

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger