Lacurile Miss Sporty Cupcake pentru manichiură franţuzească

05 februarie 2012

Lacurile Miss Sporty Cupcake pentru manichiură franţuzească

 Cine spune că manichiura franţuzească trebuie să fie întotdeauna nude? Cu noile nuanţe de la Miss Sporty, este MUULT mai uşor să fii chic şi îngrijită! Acest nou şi drăgălaş look pentru unghii presupune aspectul curat şi elegant al manichiurii clasice Miss Sporty.... cu un adaos semnificativ de culoare. Începe chiar de azi să creezi o nouă reţetă delicioasă. Combină pastelurile tale favorite în aşa fel încât să realizezi contraste şi să creezi un look proaspăt, total inedit... YUMMY!

 
Culori proaspăt scoase din cuptor! 
 
Sunt inspirate din topping-urile cremoase ale celor mai deosebite deserturi din toate timpurile. Hmmmmm, cel mai greu e să-ţi alegi favoritele…
 
Candy… O nuanţă clasică de roz, care te va transforma în cea mai dulce fetiţă. 
Apricot… Un aer efervescent, cu această nuanţă irezistibilă culoarea piersicii. 
Marshmallow… O doză mentolată de verde proaspăt şi vesel. 
Whoopi Pie… O adorabilă prăjitură cu glazură de levănţică. 
 
Manichiura franţuzească Cupcake… cum o realizezi
 
Fii delicioasă! De la Apricot la Marshmallow, poţi alege orice.
E simplu ca A-B-C!
 
1. Alege-ţi două culori delicioase din această serie de culori încântătoare. Nu-ţi trebuie decât două straturi ca să obţii o strălucire subtilă şi dulce pe unghii. Începând cu prima nuanţă, aplică o dată pe centrul unghiei, apoi încă două linii mai fine pe laterale. 
2. Odată ce culoarea principală s-a uscat complet, e timpul să adaugi glazura! Cu cea de-a doua nuanţă, vei aplica o uşoară nota de prospeţime. Vei avea nevoie doar de jumătate din lăţimea pensulei. Sprijină-ţi cotul pe masă, ca să te asiguri că vei trasa linia cu precizie. Wow! Tocmai ai obţinut o manichiură franţuzească ultra-dulce! 
3. Protejează-ţi culoarea nou-obţinută cu un strat de lac transparent, ultra-lucios, ca de exemplu Miss Sporty Nail Expert Manicure Silk Base & Top Coat, şi ai terminat! Bon Appetit!
Pentru ORICE nuanţă de lac Cupcake, poţi folosi Et Voila! Nail Tip Whitener pentru o reţetă proaspătă, dar în acelaşi timp clasică, pentru chic. 
 
 
Un secret dulce
 
În timp ce unghiile tale devin incredibil de delicioase şi ah… atât de irezistibile, în spatele scenei se întâmplă tot felul de lucruri magice! Iată agenţii sub acoperire care au grijă de unghiile tale:
- Calciul le protejează, în aşa fel încât unghiile tale să crească în mod natural şi să fie rezistente.  
- Keratina le tratează. …în curând vor arăta minunat chiar şi atunci când nu aplici niciun fel de lac! 
- Filtrul absorbant pentru razele UV previne îngălbenirea culorii. 
- Polietilenul face ca luciul incredibil să reziste.. la nesfârşit.  
 
Un mic secret de stil dulce… De ce să nu faci exces, vopsindu-ţi fiecare unghie în altă culoare? Acest look eclectic este extrem de hot şi ATÂT de dulce. Mâinile tale vor deveni un curcubeu delicios! 
 

sursa: 2activePR

taguri: manichiura franţuzească, oja, unghii, culoare

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!