trimite pe YMsalvează

Intrebari catalog

Intrebare: Am introdus o inregistrare in catalogul web dar nu o regasesc in categoria pe care am ales-o. De ce nu apare?
Raspuns: Daca aveti un cont gratuit toate inregistrarile pe care le introduceti in catalog vor fi mai intii moderate si verificate de operatorii nostri pentru a evita introducerea cu rea-credinta a unor inregistrari eronate, obscene sau care fac publicitate agresiva (majuscule, semne de exclamare, etc.) Conturile platite pot introduce inregistrari fara interventia moderatorilor nostri.

Intrebare: Ce alte modalitati am la dispozitie pentru promovarea in catalog?
Raspuns: Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati oferta noastra completa respectiv pagina cu formate de bannere disponibile.

Intrebare: Sunt persoana fizica / persoana fizica autorizata. Ma pot inscrie in catalog?
Raspuns: In catalogul nostru se pot inscrie si persoanele fizice (liber-profesionisti) sau persoanele fizice autorizate care activeaza in domeniul frumusetii. Inregistrarile vor aparea in categoria "Persoane fizice".

Intrebare: Serviciile pe care le ofera compania mea nu apar in lista dvs. de servicii atunci cind ma inregistrez. Cum procedez?
Raspuns: In acest caz, va rugam sa ne trimiteti o lista a serviciilor oferite de compania dvs. pe adresa support@beautycenter.ro si operatorii nostri vor introduce in formularul de inregistrare si aceste servicii.

Intrebare: Pe ce criterii sunt realizate topurile de cautari si accesari ale catalogului web?
Raspuns: Topul cautarilor este realizat prin contorizarea numarului de accesari ale paginii cu detalii ale companiilor in cadrul catalogului web. Topul accesarilor este realizat prin contorizarea numarului de clickuri pe adresele web (URL) ale companiilor ce duc catre siturile web ale acestora.

Intrebare: M-am inregistrat ca persoana juridica pe site dar nu pot administra inregistrarea corespunzatoare companiei mele din catalogul web. Cum procedez?
Raspuns: Daca inregistrarea din catalogul web este anterioara inregistrarii contului dvs. pe site inseamna ca ea a fost introdusa de operatorii nostri. In acest caz va rugam sa ne trimiteti un mesaj la adresa de e-mail support@beautycenter.ro specificind contul cu care v-ati inregistrat si numele companiei pe care vreti sa o administrati. Operatorii nostri vor asocia inregistrarea cu contul dvs. si va vor notifica cit mai curind posibil.

Pentru orice alte intrebari care nu apar in aceasta lista sau eventuale probleme legate de functionarea sitului ne puteti contacta la adresa de e-mail support@beautycenter.ro.