trimite pe YMsalvează

Tratamentul endermologic, solutia pentru celulita moderata

Nu exista un tratament minune, care sa dea rezultate peste noapte, in cazul celulitei. Odata instalata, aceasta poate fi inlaturata, prin exercitii fizice, creme speciale si o dieta adecvata. Daca insa, este ignorata, celulita se va extinde, devenind din ce in ce mai vizibila, mai inestetica si mai greu de vindecat. In acest ultim caz, singura solutie ar fi liposuctia, insa aceasta nu garanteaza ca dupa aceea celulita nu se va instala din nou, mai ales daca esti o pesoana inactiva, sedentara, sau daca in familia ta exista predispozitie pentru asa ceva. Daca totusi te afli printre persoanele afectate de celulita in faza incipienta sau moderata, poti apela la un mijloc nou si eficace de tratament, foarte des utilizat, in ultimii ani, in clinicile din strainatate: endermologia. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
HARMONY

mesaje: 1
membru din: 23 februarie 2008

de la HARMONY pe 23 februarie 2008, 22:50

Tratamentul celulitei prin endermologie este disponibil acum si in Timisoara ,la Salonul Harmony,cu ajutorul aparatului de ultima generatie LPG CELLU M6.Programarile se fac la nr de telefon 0256 443300 ,o sedinta trebuie sa fie facuta la interval de 2-3 zile pentru ca tratamentul sa fie eficient .

larisa plesea

mesaje: 1
membru din: 14 decembrie 2005

de la plesea larisa pe 14 decembrie 2005, 00:22

suna foarte frumos dar cred ca n-o sa sune prea bine cand o sa aflu pretul unei sedinte.eu sunt studenta asa ca....totusi stie cineva cam cat costa o astfel de sedinta?

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger