trimite pe YMsalvează

Negii

Auzim adesea vorbindu-se despre negi si parca si vedem o excrescenta neagra, urata, aparuta cand nici nu te astepti si de care nu stii cum sa scapi mai repede. Exista insa mai multe feluri de negi, unii de culoare bruna, altii roz, unii mai proeminenti, altii plati, unii durerosi, altii inofensivi. Negii obisnuiti sunt excrescente benigne care sunt compuse dintr-un nucleu de tesuturi legate de vasele de sange, acoperite de un strat de tesut epitelial (piele). Un neg este usor de recunoscut, datorita suprafetei sale aspre. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
rici licu

mesaje: 1
membru din: 12 februarie 2010

de la licurici pe 12 februarie 2010, 11:48

am mai auzit asta cu negi de la manichiura. eu am avut unul la nas si l-am scos la Bucuresti, cu laser. acum nu se mai vede nimic, doar un punct alb fin. deci daca aveti negi mergeti si scoteti-i ca nu e mare lucru

simona ghirba

mesaje: 1
membru din: 23 august 2006

de la ghirba simona pe 23 august 2006, 17:28

de la o manichiura facuta in 1990, la un coafor de cartier, m-am umplut de negi la degetele miini drepte. doi ani jumatate m-am chinuit cu ei. vara ma dureau degetele de la caldura, iarna de la frig. nemaipunind la socoteala aspectul estetic al miinii (repet:mina dreapta). o colega m-a vazut, mi-a povestit ca si ei i s-a intimplat acelasi lucru, dar la picior. mi-a spus: "cind ajungi acasa, spalate bine cu apa si sapun pe miini. cu apa cit mai calda si cit mai mult.ca sa se inmoaie piele.

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger