trimite pe YMsalvează

Epilarea definitiva e la indemana oricui

Mai mult decit o tendinta, epilarea definitiva este o solutie. La limita dintre medicina si dermatocosmetica, laserul IPL (lumina pulsata) de epilare definitiva este etalonul esteticii europene actuale. Te-ai gindit cum ar fi sa renunti la crema depilatoare, sa uiti senzatia de ceara fierbinte pe piele, eritem permanent inestetic si sa ai in casa doar aparatele de ras ale prietenului tau? Te gindesti ca asta ar insemna sa nu mai poti iesi in lume, nu? Ei nu e chiar asa. Exista si o solutie definitiva pentru inlaturarea parului nedorit, iar in ultimii ani epilarea cu ajutorul laserului a devenit accesibila oricui, rezultatele fiind umitoare. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
p albertina

mesaje: 4
membru din: 06 februarie 2010

de la p albertina pe 06 februarie 2010, 00:00

salut, as vrea sa stiu de la cineva care a apelat la epilarea cu laser cat de eficafe este. e definitiva cum se zice? si de cate sedi e nevoie pentru o zona??

madalina

de la madalina pe 07 iunie 2007, 15:10

buna ziua!
sunt interesata de centrul goskin pt anumite servicii dar nu reusesc sa intru in contact cu acest institut.
adresa de email oferita de ei nu poate fi utilizata.

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger