trimite pe YMsalvează

Dieta de vitamine in sarcina

Elementele nutritive esentiale sunt extrem de importante oricand dar atunci cand esti insarcinata ele devin si mai importante deoarece in aceasta perioada manaci pentru doi.
O dieta sanatoasa in timpul sarcini, duce la cresterea si dezvoltarea armonioasa a copilului tau. Ce nutrienti ar trebuie sa consumi in aceasta perioada iti spunem noi mai jos (si vezi jurnal nutritional de sarcina). Nu exista nici o formula magica pentru un regim alimentar sanatos pe timpul sarcinii. De fapt, pe timpul sarcinii, principiile de baza ale alimentatiei sanatoase raman aceleasi - a consuma o cantitate mare de fructe, legume, cereale integrale si proteine slabe. Cu toate acestea, cativa nutrienti in regimul alimentar al femeii insarcinate merita o atentie speciala. Iata care sunt nutrientii aflati in fruntea acestei liste. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
lavinia

de la lavinia pe 05 februarie 2010, 00:00

Am folosit si v-as recomanda pentru perioada de sarcina multivitaminele New Life. Mai multe detalii putem gasi aici:
http://www.vitamine-naturiste.com/72_New-Life-Multivitamin.htm
Numai bine va doresc!

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger