trimite pe YMsalvează

Teoria relativitatii culorii, demontata!

Teoriile stiintifice nu sunt de necombatut. Istoria a dovedit ca orice teorie poate fi demontata cu argumente si ca, in fapt, totul e relativ! De exemplu: s-a crezut mult timp ca Pamantul este plat! Thales s-a inselat, iar teoria lui a fost demontata ! Astazi stim cu totii ca Pamantul este rotund ! S-a crezut mult timp ca Luna este un corp luminos. In fapt, s-a dovedit ca Luna doar reflecta lumina soarelui. S-a crezut mult timp ca Pamantul este un corp imobil... (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
carmen

de la carmen pe 08 martie 2007, 22:42

eu personal cred ca culoarea parului rezista mai mult timp daca ai folosit o vopsea buna si nu una de proasta calitate.Insa am observat la multe fete care si-au vopsit parul rosu la coafor culoarea nu rezista mult fata de celelalte culori.De ce numai rosul? stiam ca in saloanele de coafura se folosesc poduse de calitate care nu se gasesc in magazine.Imi place acest site f mult dar as vrea sa vad cum se executa cateva tunsori la moda daca se poate.Multumesc!!

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger