trimite pe YMsalvează

Parul frumos are 3 secrete

Parul frumos nu este neaparat lung si bogat. Multe femei au o astfel de podoaba, dar la o privire mai atenta se vad firele tocite si lipsite de viata. Aceasta este consecinta unei ingrijiri defectuoase a scalpului si chiar a intregului organism. Iata ce trebuie sa faceti pentru a avea un par superb: mancati de toate! Dar cu masura. Una din principalele cauze ale caderii parului este lipsa fierului in organism. Curele drastice de slabire afecteaza atat rezistenta organismului cat si parul si tenul. Asadar consumati pe langa alimentele favorite si oua, carne, fasole si cereale. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
moni

de la moni pe 03 aprilie 2008, 21:54

Eu ma vopsesc la coafor tot timpul,adevarul e ca costa foarte mult avind in vedere ca locuiesc in strainatate,dar o fac mai rar.Iar in romania sunt preturi foarte mari pt femeile de rind care au cite un salar de nimic.

Anda

de la Anda pe 16 decembrie 2006, 18:43

Nu e adevarat!! Eu ma vopsesc numai acasa pentru ca la coafor nu-mi place cum ma face...cred ca n-am gasit un salon ieftin si bun in bucuresti-ul asta! Peste tot niste preturi usturatoare..sa nu mai vorbim de zona romana sau unirii. Asa ca spuneti-mi voi unul.

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger