trimite pe YMsalvează

Ne plac sau nu barbatii metrosexuali?

Imagineaza-ti urmatoarea scena: simbata te duci la cumparaturi si in loc sa apelezi la cea mai buna prietena, il iei cu tine pe iubitul tau. Fiindca ii place sa colinde magazinele, sa probeze tot soiul de haine, sa intre cu tine la coafor, ba chiar isi face si el un tratament sa-i luceasca parul, va faceti manichiura la aceeasi manichiurista si apoi va uitati prin magazinele de cosmetice sa vedeti ce creme antirid au mai aparut. Cum ti se pare un astfel de scenariu? Pentru multe femei poate parea visul devenit realitate. Un barbat care sa le inteleaga nevoia de a face cumparaturi, necesitatea de a merge cit mai des la salon, ba chiar sa le dea sfaturi... (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Radoiu Leonardo

mesaje: 1
membru din: 02 octombrie 2005

de la luckyboy449 pe 14 august 2006, 18:34

mda, nu inteleg cu ce ar fi diferit un barbat care se ingrijeste fata de o femeie care face acelasi lucru zilnic? sau poate trebuie sa stea la cratita in locul ei, nu? cred ca treaba cu metrosexualii este o problema falsa. acelasi lucru se poate spune de femeile care cheltuie o gramada de bani pe tratamente corporale si imbracaminte scumpa de cele mai multe ori pe banii barbatului care din aceasta cauza nu isi poate permite acelasi lucru din cauza ei.

Mariana Tudor

mesaje: 2
membru din: 26 iulie 2006

de la luysamaria pe 14 august 2006, 17:26

cred ca astfel de barbati sunt de evitat;sunt fitosi si cred ca au si unele probleme la cap sunt narcisisti

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger