trimite pe YMsalvează

Combina culorile de pe buze!

Ai patit-o de atitea ori. Ai cumparat un ruj si ai venit acasa foarte incintata. Insa cind ti-ai dat cu el pe buze... stupoare! Nu era deloc nuanta pe care o vazusesti in magazin. Ba chiar nu ti se potriveste. Asta din cauza ca probabil, prima oara l-ai probat la lumina de neon, eventual pe mina si nu pe buze. Cum sa probezi un ruj? Foarte simplu. Cere o foaie alba de hirtie si traseaza o linie. Apoi uita-te pe dosul foii. In functie de acea culoare alege rujul care ti se potriveste. Pentru diversitate poti incerca sa combini rujurile. Trebuie insa sa tii cont de unele trucuri. Sa luam, ca baza, un ruj de culoare maro cognac. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
adriana

de la adriana pe 22 februarie 2007, 13:16

super tare, dar voi crede-ti ca ni se va da o foaie alba, pentru a trasa o linie?
eu nu prea cred....

alina

de la alina pe 15 noiembrie 2006, 14:32

cum sa dau cu rujul pe o foaie..... ?????......... vreti sa ma faca albie de porci...... suntem in romania. nici macar nu gasesti mostre in toate magazinele ... dar sa dau cu rujul pe o foaie.......alta metoda nu exista...

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger