trimite pe YMsalvează

Ce nu stiti despre cosmeticele bio

Dorinţa oamenilor de a se prezenta în faţa celorlalţi frumoşi şi curaţi îşi are originile in Antichitate. Iar secol de secol, aspiraţia spre frumuseţe a devenit o adevarată artă. Fiecare fază a civilizaţiei umane a dat naştere unor concepţii proprii despre frumuseţe, care trebuiau atinse cu ajutorul COSMETICELOR. Primele mărturii sunt minele de coloranţi din epoca glaciară şi obiectele paleolitice care fac dovada că oamenii preistorici aveau reţete proprii de preparare a cosmeticelor.
(vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Miruna

de la Miruna pe 09 decembrie 2010, 13:41

Am descoperit si eu recent cosmeticele bio din cauza unor probleme cu tenul.
Am folosit un sampon Organic Blue si vreo 2 sapunuri Sodasan. Samponul intradevar nu face multa spuma insa are un miros de portocala incredibil. Sapunurile in schimb sunt destul de ciudate. Au doar putin parfum dar mi-a placut ca nu m-am iritat de la ele asa cum facem de la sapunurile obisnuite.
Eu le-am luat de pe net de la http://www.bio-bazar.ro insa le gasiti peste tot. Mi-a placut la ei ca au fost super flexibili si mi-au facut si livrare personala ;) caci am platit prin transfer bancar. In mod normal trimit prin curier insa fac exceptii pentru zone din Bucuresti.

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger