trimite pe YMsalvează

O silueta perfecta combinand aquagym cu tratamentele corporale

Inventata in Franta acum aproximativ 50 de ani, aquagym este transpunerea in apa a gimnasticii la sol. Altfel spus, aquagym este o metoda foarte buna de a face fitness protejand articulatiile si tendoanele. Cateva kilograme in plus au un efect negativ in special asupra articulatiilor genunchiului. In apa corpul este mai usor, ne simtim mai supli si exercitiile sunt usor de executat, fara a pune in pericol articulatiile etc. Aquagym este un sport complet solicitand toate grupele musculare si se practica in piscina de mica adancime ( nu este nevoie sa stiti sa inotati), cu apa la aprox 30 de grade, ceea ce favorizeaza o relaxare musculara. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Ciuta Cristina

de la Ciuta Cristina pe 05 iulie 2007, 08:38

Imi doresc sa fac de mult aquagym dar din pacate aici in brasov nu cred ca se fac asemenea cursuri...Imi puteti recomanda un centru din Galati?

Gabriela

de la Gabriela pe 24 noiembrie 2006, 14:32

Buna ziua Denisa,

Salonul nostru are un parteneriat cu un club de fitness si aquagym, iar preturile sunt de invidiat.
De ex: 10 sedinte de aquagym si 10 sedinte de Slabire si anticelulitice.Total: 610 Ron. Bonus: o sedinta de aquabike (bicicleta subacvatica) si 1 sedinta masaj cu Vacuum. Pentru mai multe detalii contacteaza-ne la 031.804.5891 sau viziteaza situl nostru www.3no.ro. O zi excelenta!!!

denisa

de la denisa pe 21 noiembrie 2006, 14:36

ideea este foarte interesanta, dar cred ca este mai greu sa o pui in practica, datorita lipsei centrelor de aquagym in Bucuresti. Sunt doar cateva si au niste tarife de mai bine pleci in vacanta in strainatate cu banii solicitati. Eu am probleme cu coloana vertebrala, doctorul chiar mi/a recomandat asa ceva, DAR UNDE ? Poate imi spuneti dumneavoastra, ca tot vorbiti de preturi accesibile.

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger