trimite pe YMsalvează

Sarbatori fericite!

Cind eram micuta nu prea stiam ce e Craciunul. Nu se vorbea de el la scoala, desi acasa parintii se pregateau in fel si chip. Nu stiam cine e Mos Craciun, de unde vine. Stiam ca se apropie zilele magice cand gaseam pe balcon, sprijinit timid intr-un colt, un bradut. Pandeam dupa aceea dimineata in care mirosul de bunataturi ma facea sa alerg la bucatarie in camasa de noapte, si asteptam cu sufletul tremurand de emotie seara in care bradutul devenea oaspete de seama, fiindca il impodobeam cu beteala, globuri si luminite... (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
lenno

de la lenno pe 22 noiembrie 2007, 11:31

Condoleante...

Mihaela Preda

mesaje: 2
membru din: 10 ianuarie 2007

de la Mihaela Preda pe 20 noiembrie 2007, 23:15

Imi pare sincer rau pentru ceea ce ti s-a intimplat, Elisa, insa sa stii ca pe cei dragi nu ii pierdem niciodata. Ii avem in suflet, fiindca mai puternica decit dorul este amintirea. Iar tatal tau traieste prin tine. Incearca sa te bucuri de sarbatorile de anul acesta asa cum ai fi facut-o cu el, fiindca asta l-ar face fericit.

Elisa

de la Elisa pe 20 noiembrie 2007, 21:20

Da asa este, Craciunul e un miracol a iubirii, cu cei dragi alaturi.....................dar pt mine Craciunul de anul acesta va fi trist, am pierdut recent o fiinta draga, pe tatal meu, iar craciunul nu va mai fi niciodata la fel.

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger