trimite pe YMsalvează

Implantele mamare

Sanii sunt ochii trunchiului. Aceasta afirmatie a Prof. Toma T. Mugea a devenit cunoscuta in lumea intreaga datorita numeroaselor lucrari stiintifice comunicate si prezentate la prestigioase congrese internationale, la care a fost invitat in calitate de expert in chirurgia estetica a sanului. Implantele mamare sunt folosite in chirurgia estetica si in chirurgia plastica de reconstructie a sanilor de peste 30 de ani, experienta dobandita, atat din punct de vedere chirurgical cat si din punct de vedere al tehnologiei fabricarii implantelor, contribuind la obtinerea unor rezultate spectaculoase. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
irina

de la irina pe 18 octombrie 2007, 01:25

ma intereseaza foarte mult acest subiect, deoarece as fi interesata de un astfel de implant. curiozitatea mea insa consta in garantia acestui implant. eu am 22 de ani si as vrea sa stiu, odata ce acest implant este pus, daca intr-un timp eventual scut sau lung trebuie schimbat cu altul nou..sau poate fi pastrat toata viatza.. nu am gasit pe nicaieri explicat acest lucru. va multumesc anticipat pt un eventual raspuns

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger