trimite pe YMsalvează

Epilarea cu laser si lumina pulsata - indicatii pentru o depilare eficienta

Cand vorbim de fotoepilare ne referim atat la epilarea cu laser, cat si la cea cu lumina pulsata; desi ambele se realizeaza prin intermediul luminii, totusi, caracteristicile acesteia in ambele cazuri sunt diferite.
(vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Mihaela

de la Mihaela pe 15 februarie 2012, 14:27

Foarte interesant, eu am inceput sa imi fac epilare definitiva cu IPL si sunt foarte multumita. Dupa 3 sedinte deja se vad rezultate. Sunt multe centre care acum ofera preturi acceptabile, si deja epilarea cu ceara nu mai e avantajoasa. Dupa ce am studiat preturile si profesionalitatea terapeutelor, am ales centru Divin Estetic din Bucuresti...cred ca au centre deschise si in alte orase. Oricum ,e cert ca viitorul epilarii o sa fie IPL si Laserul.

Mihaela Fatoum

de la Mihaela Fatoum pe 10 ianuarie 2012, 15:30

Extrem de bine informat siteul tot respectul ca o sugestie as recomanda postarea unor imagini cu diferite cazuri tratate înainte si după asa ar fi mai concludente unele informații referitoare la tratamentele ce necesita maxima atenție si responsabilitate.

As avea o recomandare pt una din cititoare cea care lucrează in Madrid poți veni in Emiratele Arabe Unite Jobul ca si " Laser Terapeut" este f bine plătit iar câțiva ani de experiența dacă ii ai constitue un atu atât în interviu cât si pe plan financiar .

Mihaela Fatoum

ELENA

de la ELENA pe 22 februarie 2010, 18:48

Ati scris foarte frumos,eu muncesc in Madrid intr-un centru particular de medici,in domeniul depilarii cu laser.Mi-as dorii sa ma intorc acasa,dar nu stiu daca voi gasii un loc de munca bine platit,in domeniul meu.va rog sa-mi lasati raspuns,ca sa stiu ce am de facut.va multumesc.Elena.

PETRONEL

de la PETRONEL pe 08 octombrie 2008, 10:39

VAND APARAT DEP. DEFINITIVA CU LUMINA PULSATA. PT. CONTACT. ID MES: PETR1976 SAU 0753272870 RED.70%

VIRGINIA HORNARIU

de la VIRGINIA HORNARIU pe 01 august 2008, 13:06

VREU SA STIU CAT COSTA UN ASTFEL DE APARAT SI DE UNDE POATE FI ACHIZITIONAT.DORESC SA CUMPAR PENTRU ACASA UNUL.

ana maria matei

de la ana maria matei pe 09 aprilie 2008, 18:52

as dori sa stiu cat costa un astfel de tratament(epilare definitiva) si care sunt saloanele din bucuresti unde se face asa ceva
va multumesc

Ionela

de la Ionela pe 07 aprilie 2008, 19:15

In Iasi se gasesc saloane pt epilare faciala cu laser ?

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger