ValenTENTA's Days

13 februarie 2007 | Autor: Alexandra Constantinescu, marketing representative

ValenTENTA's Days

     Noua colectie primavara-vara 2007, cadoul TENTA de Valentine's Day!

     TENTA DESIGN COMPANY, lider pe piata de marochinarie din Romania, lanseaza noua colectie primavara-vara 2007 pentru posete de dama, venind astfel in intampinarea dorintelor clientilor sai fideli.
     Noile modele bussines si casual au un design atractiv si original, satisfacand cele mai exigente gusturi in materie de rafinament si calitate. Noua colectie este destinata mai multor categorii de varsta si se caracterizeaza in primul rand prin varietatea produselor, atat in ceea ce priveste diversitatea modelelor, cat si din punct de vedere al culorilor si tipurilor de piele folosite.

     In afara de noua colectie, TENTA ofera inca un cadou clientelor sale de Valentine's Day, desfasurand in perioada 12-14 februarie un program de reduceri substantiale la posete de dama, in magazinele TENTA din Calea Mosilor 219 si Calea Victoriei nr 87-89.

     Tenta Design Company a fost fondata in anul 1990. Ideea de a fabrica atunci articole de calitate superioara era indrazneata, iar perseverenta de-a lungul celor 16 ani de a fi mereu si mai buni este demna de invidiat.

     Astazi, compania Tenta Design inseamna posete moderne pentru doamne, serviete si borsete functionale pentru domni, curele elegante si marochinarie mica - pentru toti si trebuie mentionate si articolele promotionale. Toate produsele noastre sunt confectionate din piele naturala de cea mai buna calitate, importata din Italia.

     Obiectivul principal al companiei este foarte simplu - satisfacerea clientilor nostri, pe care noi ii tratam asa cum ne-ar place sa fim si noi tratati la randul nostru. De aceea raportul calitate - pret este intotdeauna excelent, iar efortul membrilor companiei este orientat in totalitate catre satisfacerea celor care ne trec pragul pentru a achizitiona produsele noastre.

     Firma TENTA DESIGN COMPANY este in prezent lider pe piata articolelor de marochinarie din Romania, avand in momentul de fata, in productia de serie, peste 200 de articole: posete, serviete dama si barbatesti, borsete, curele dama si barbatesti, portofele dama si barbatesti, obiecte promotionale (mape de birou, diverse mape, agende si notesuri), fiind capabila sa produca la comanda si modele impuse de client.

     Cota de piata pe care TENTA DESIGN COMPANY o detine in segmentul produselor mediu - inalt, comercializate pe piata de profil din Romania, este de circa 15 – 20 %.

     Principalele noastre atuuri in cei peste 16 ani de activitate sunt calitatea si constanta in satisfacerea clientilor nostri.

Persoana de contact: Alexandra Constantinescu
Adresa de e-mail:
Telefon: +40-21-224.43.37

sursa: Tenta Design Company

taguri: Tenta

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!