trimite pe YMsalvează

Esti ceea ce mananci

Uneori ne ingrasam fara motiv, alteori avem ameteli sau stari proaste. Desi cei mai multi sunt tentati sa le puna pe seama stresului, aceste reactii ale organismului tin defapt de modul in care ne alimentam. Nutritia a devenit in prezent o adevarata stiinta, in conditiile in care fast food-urile gem de clienti la orice ora a zilei. Friptura, hamburgeri, cartofi prajiti, prajituri. Cui nu ii plac? Si de ce am renunta la ele? Nimeni nu artrebui sa renunte sa manance ceva ce ii place, cat timp o face cu masura. A manca insa numai astfel de preparate inseamna a-ti intoxica organismul, iar acesta riposteaza. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
gabriela

de la gabriela pe 23 decembrie 2007, 00:33

mai puneti si articole de ingrasare k sunt si fete slabe...;) da nu articole dalea nebune c ce sa mancam ceva special la fiekre maa etc...asa in vita d zi cu zi c ar trebui sa facem:) io am 1,63 sau 1,62 m si 45 de kg si am 14 ani ...stiu:-@ sunt mik da chiar ma intereseaza articole;) dastea si va asigur k si pe altele...oriunde intram numai slabire si celulita atata:)...va multumesc

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger