trimite pe YMsalvează

Marian Cotoi Hair & Beauty

(vezi compania)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Maria

de la Maria pe 24 martie 2009, 22:44

E greu de crezut ca Marian Cotoi ar avea nevoie de publicitate. Cum insa nu m-ar mira ca unele dintre voi sa nu fi ajuns inca la un profesionist, am sa scriu aici cateva cuvinte. Am ajuns in salon absolut intamplator. Dezamagita de felul in care am fost nevoita sa ma duc la o intalnire, cu parul strans „intr-un mare fel” (nu intru in amanunte) m-am hotarat sa caut o solutie. Unde? Pe Google! Restul este dependenta... Pot sa va spun ca am facut o programare, am ajuns la salon si am avut parte de un regal. Este incredibil cat de talentat poate fi acest tip, un profesionist impecabil. Sunt absolut convinsa ca valoarea lui DE EXCEPTIE va fi recunoscuta si oficial, daca nu a fost deja. Cert este ca a doua zi am avut parte de un val de zambete de la cei cu care m-am intalnit si am raspuns la o mie de intrebari. Transformarea a fost radicala (10 ani in minus, linia perfecta, un „nu stiu ce” greu de explicat). Cum toata lumea m-a intrebat cat costa, raspunsul este ca si pretul mi s-a parut gandit bine. Eu am ales varianta abonamentului cu un coafat cadou. De ce nu? Nu mai insist, vreau doar sa spun ca nu este un stilist „de fite”, ci unul foarte serios si talentat. Produsele si salonul sunt de nota 10.

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger