trimite pe YMsalvează

Dikos Top Hair

(vezi compania)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
adina caramalau

de la adina caramalau pe 08 mai 2011, 23:21

nu cred ca ar trebui sa va priveasca pe3 voi de angajatele de la dikos,ar trebui sa va vedeti de treaba voastra pentru ca oricum nu stiti nimic doar ati auzit si nu cred ca va priveste pe voi astfel de lucruri.fetele de acolo sunt toate maritate si au copii.asa ca voi fetele in special nu mai barfiti ca barfa este de babe.

david silvia

de la david silvia pe 26 octombrie 2010, 14:50

am fost la dikos si nu am fost multumita acum merg la alt salon in spatele parcului sebastian sint ffff multumita al recomand cu toata increderea se numeste nifty salon 0214232107

laura

de la laura pe 11 ianuarie 2010, 00:00

atunci nu am sa ma mai duc acolo, ca vroiam sa mi fac tatuaj la sprancene ,saa ca nu ma mai duc ca cine stie ce imi face...

Nicoleta

de la Nicoleta pe 20 august 2009, 00:00

in cazul in care doriti servicii de calitate si preturi rezonabile va invit la Salon Naldis in spatele Spitalului Coltea.Aici parerea dvs conteaza si garantez ca nimeni nu are fumuri. Angajatele sunt de foarte bun simt si iubesc ceea ce fac.Dar mai bine va convingeti cu ochii vostri.

0729029257-Nadia

arisa

de la arisa pe 16 ianuarie 2009, 12:07

Cel mai prost salon intalnit vreodata unde nu recomand nimanui sa mearga,pe langa faptul ca m-a lasat 3 ore cu decolorant in cap si nu exagerez cand spun 3 ore,culoarea este aleasa de el si citez" as vrea un gri platinat,culoarea este neagra?nu vreau sa fiu bruneta, iulian:si daca iesi bruneta,ce?asta e se mai inampla"si in conditiile in care mai eram cu o femeie insarcinata tot 3 ore a lasat-o cu pudra decoloranta in cap,iar la insistentele noatre ne-a spalat in cele din urma.Daca nu esti tiganca cu aur pe tine sa atarne,ci dai 200Ron doar pt un vopsit si spaga aferenta,nu e bine.Fum ca la balamuc si fiteee de Ferentari.

maria

de la maria pe 15 octombrie 2008, 19:24

buna! as vrea sa imi pun extensii de par la acest salon si as vrea sa imi dati niste sfaturi .daca se pun bine extensiile aici si preturi.va multumesc

tobi

de la tobi pe 05 august 2008, 19:39

sorina!am vz com tau!interesant ce zici...cunosc si eu ceva treburi de pe acolo!tare as vrea sa stiu la ce te referi...imi pare un "deaj vu"..

Sorina

de la Sorina pe 11 iulie 2008, 19:14

In afara faptului ca nu trebuie sa va lasati sotii sau iubitii sa mearga acolo nu am alta obiectie.Cunosc pe cineva care s-a despartit de iubit,din cauza unei angajate de la salonul Dikos.

Cristina

de la Cristina pe 10 noiembrie 2007, 21:50

stilistul lor mi-a pus extensiile in asa fel incat nu mi se vad deloc prin par , adik le-am pus degeaba ptr ca eu vroiam ptr design ,ca niste suvite asa cum i-am si spus de la inceput (suvite negre pe par blond)......am dat mai mult de 100E pe niste extensii care stau acoperite de restul parului meu...si dupa una si alta nici nu m-a intrebat nimic (ma tunsesem cu 2 zile inainte pe linie dreapta ptr ca am parul lung) si mai m-a si tuns in V.....
O parere extrem de proasta !

simona

de la simona pe 10 octombrie 2007, 17:54

Este un salon super , am numai cuvinte de lauda la adresa tuturor, nu am mai fost de mult timp, dar stiu ca lucreaza bine ,pe mine ma servea mereu doar iulian , asta pt. ca ma obisnuisem cu felul lui de a ma aranja la par de-a ma tunde , stiu ca insista mereu sa ma faca blonda si eu nu vroiam , oricum este un super salon daca aveti ocazia duceti-va!

Stineru Marcela

de la Stineru Marcela pe 11 august 2007, 12:15

Salonul e naspa, preturile sunt extraordinar de mari luand in considerare ca este doar un coafor de cartier, angajatele sunt foarte infumurate. Eu am fost sa imi fac un permanent la ei acum 2 ani si m au uitat la casca.
Asadar, evitati coaforul Dikos!

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger