trimite pe YMsalvează

Cristina Trohani Hair Studio

(vezi compania)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Greg

de la Greg pe 06 iunie 2011, 16:18

After speaking with Cristina (the owner!) and making an appointment to see her, I showed up at the given time and she has one of her assistants come tell me that she is busy with another customer and will not be able to cut my hair. I left. This place is not serious. Avoid it!!

banana dana

mesaje: 1
membru din: 14 mai 2011

de la banana dana pe 15 mai 2011, 00:08

Aceasta frizerita tunde prost, este complet lipsita de imaginatie si isi etaleaza premiile primite acu 10 ani in fata clientului ca sa se laude. Daca ar tunde bine nu ar fi nevoie sa-si etaleze premiile.

raluca antonescu

de la raluca antonescu pe 13 aprilie 2009, 16:45

Nu inteleg comentariile legate de preturi, are preturile pe care le practica saloanele de cartier care au servicii si produse muuuuuult sub ce face Trohani. (170 RON vopsit, cu spalat si coafat). E 500.000 un tuns pe par lung, cat ar trebui sa fie, 20 RON, ca la frizeria din colt? De curand spatiul a fost reamenajat si arata foarte bine.

Pentru toate doamnele care vin cu genti de mii de euro dar comenteaza la 1 mil lei vechi vopsitul.... mi se pare de prost gust sa comenteze felul in care arata salonul, atata timp cat nu ar fi de acord cu cresterea preturilor. Daca le displace asa de tare, de ce se inchesuie si se calca in picioare in "micul" salon al Cristinei in fiecare saptamana?

Cristina a demonstrat de fiecare data ca e foarte buna in ceea ce face iar echipa e la acelasi nivel. Numarul foarte mare de cliente fidele precum si portofoliul de vedete sunt mai mult decat elocvente.

Intotdeauna se vor gasi binevoitori de la alte saloane care sa posteze sub protectia anonimatului comentarii rautacioase. Macar legati-va de ceva credibil. Cand spui ca personalul se poarta urat si e murdar salonul e clar ca e vorba de rea vointa, realitatea e cu totul alta!!!

Cristina I

de la Cristina I pe 28 ianuarie 2009, 10:43

Si eu si sora mea ne tundem acolo de ceva vreme.

Ambianta: Ca intr-o sufragerie, intre prieteni care se joaca si discuta.

Calitate servicii: nimic de obiectat pana acum. Noi ne tundem amandoua la Cristi. Ara mana fina si ochi impecabil.

Preturi: Absolut rezonabile!

Cristina

de la Cristina pe 20 ianuarie 2009, 16:58

Eu ma tund de cativa ani la Trohani Studio, nu ma pronunt in privinta serviciilor mai putin ma intereseaza, sunt mai preocupata de rezultatul final. Eu ma tund la Cristina si de fiecare data am fost foarte multumita, cand nu am putut ajunge la ea si am mers in alta parte am fost dezamagita.....si tot la Cristina veneam sa-mi retuseze coafura.

Mihaela Marinescu

mesaje: 2
membru din: 24 noiembrie 2008

de la Marinescu Mihaela pe 24 noiembrie 2008, 11:54

Salonul nu mi s-a parut deloc murdar iar angajatii te trateaza bine, eu il frecvetez si imi place.Preturile mi se par potrivite deoarece Cristina este o adevarata profesinalista si lucrul aceste il puteti vedea in reviste gen Tabu, The one unde majoritatea vedetelor poarte coafura ei.

Mihaela Marinescu

mesaje: 2
membru din: 24 noiembrie 2008

de la Marinescu Mihaela pe 24 noiembrie 2008, 11:46

Eu frecventez salonul Cristinei si sunt foarte multumita, salonul este curat deoarece personalul este foarte bine instruit . Toate serviciile care le doriti vor avea rezultate satisfacatoare deoerece toti lucreaza cu profesionalism. Preturile nu sunt mari deoarece Cristina este o adevarata profesionista si lucrul aceste il puteti vedea in multe reviste gen Tabu, The One,unde cele mai multe coafuri sunt efectuate de ea plus la multe alte vedete coafate de aceasta, deci de aici se explica pretul mai ridicat. Singura problema este ca se obtine mai greu o rezervare pentru ca salonul este in permanenta plin, dar odata iesite de acolo veti arata mai bine decat puteti crede.

lisa

de la lisa pe 04 septembrie 2008, 18:25

Salonul e murdar, angajatii sunt prost-crescuti, iar Cristina are ifose de mare vedeta. A uitat cand tundea acasa, in apartamentul ei din Dr. Taberei. Preturile sunt mult prea mari pentru servicii.

lala

de la lala pe 02 septembrie 2008, 18:04

eu am fost la acest salon,dar m am tuns la cristi.sunt foarte multumita de noul look si preturile nu mi se par foarte mari.
angajatii sunt ok,si s au purtat ok cu mine ,dar probabil ca se uita si la fatza omului.

raluca

de la raluca pe 15 august 2008, 20:59

eu am fost acolo si mi se pare mizerabil si de prost gust si angajatii................ma abtin

lleticia87

de la lleticia87 pe 12 august 2008, 21:59

in ce sens preturi mari? pentru un tuns cu tot cu spalat si aranjat etc...in jur d kt?sau pt un vopsit?mc

andreea

de la andreea pe 09 mai 2008, 11:52

Mi-a placut cum tunde doamna Trohani.
Salonul nu arata prea grozav, este cam inghesuit iar preturile sunt intr-adevar mari pentru conditiile pe care le are dar doamna este o profesionista si merita totii banii iar produsele cu care lucreaza sunt de calitate.

Anca

de la Anca pe 21 decembrie 2007, 11:33

Cea mai buna coafeza pe care am gasit-o in ultimii 10 ani in Bucuresti. Si am cautat cam prin toate cartierele. Super profesionista, rapida, iti face exact ceea ce ti se potriveste cel mai bine. Preturile sunt accesibile, daca nu te duci lunar. Vopseste super bine, iar produsele sunt de cea mai buna calitate.
Din punctul meu de vedere e cea mai buna. Puteti incerca, s-ar putea sa nu va mai duceti in alta parte :).

Andreia

de la Andreia pe 29 mai 2007, 09:12

Am fost la salonul acesta, dar e mai mult de fitze, preturi mari.

Despre tunsoare si coafura va pot spune ca mi-au placut, Cristina Trohani face o treaba buna.

Ciao,

Andreia

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger