trimite pe YMsalvează

Piercing: nu atat de usor pe cat pare

Pana nu demult tatuajele erau la mare moda, fiecare vedeta isi tatua cate un semn sau un nume in parti mai mult sau mai putin vizibile ale corpului. Acum insa piercing-ul a detronat tatuajul, cerceii varati prin cele mai neasteptate parti ale corpului avand un succes nebun, mai ales la adolescenti. Popularitatea in continua crestere a body piercing-ului a dus la aparitia, si in Romania, a multor saloane care se ocupa cu asa ceva. Nu toate sunt insa legale si cu atat mai putine sunt profesioniste. E bine deci sa stiti ce sa cereti de la un astfel de cabinet, pentru a fi siguri ca nu veti avea probleme ulterioare. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Costi

de la Costi pe 22 ianuarie 2007, 14:43

Ce sa spun,da interesant,dar ce pot spune este ca nici argintul nu este indicat a fi montat de prima data,deci ramane valabil otelul si titanul,insa mai sunt niste materiale mult mai bune pentru piercing ca exemplu PDF,aceste vindeca mult mai rapid locul si in plus este flexibil.Cat de cel care executa piercingul,treaba este mult mai stricta decat ceea ce prezentatzi D-voastra.exemple?acul se arunca la cun ''cos'' special pt. obiecte ascutite si contaminate !A nu se fuma in locul respectiv,a nu se consuma bauturi alcolice! Si regula de baza,Clientul Clinic sanatos,nu sub influenta alcolului,droguriilor...O Zi buna va doresc!

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger