trimite pe YMsalvează

Wellaton ofera un plus de tinerete parului tau

Dorinta de a arata mereu tinere ne determina sa avem grija de felul in care aratam. Acest lucru presupune ingrijirea tenului, prevenirea aparitiei ridurilor, a cearcanelor sau a petelor provocate de expunerea la soare. Dar aceste elemente nu reprezinta totul. Parul frumos, plin de viata, este un element esential in definirea tineretii. Care sunt atributele unui par cu aspect tanar? Culoarea, vitalitatea, stralucirea si catifielarea naturala. Acum poti redobandi cele patru atribute ale parului cu aspect tanar cu ajutorul vopselei crema Wellaton. A avea grija de frumusetea noastra presupune a avea grija si de felul in care arata parul. Aparitia firelor albe nu reprezinta singurul semn al pierderii frumusetii naturale si a tineretii. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
nadya

de la nadya pe 16 decembrie 2008, 17:28

este super vopseaua !prima vopsea de care sunt f. multumita!culoarea iese asa cum e pe catalog plus ca rezista o perioada lunga ! o recomand cu placere!

Elena Stan

mesaje: 1
membru din: 03 decembrie 2006

de la Stan Elena pe 03 decembrie 2006, 07:29

Am folosit aceasta vopsea si am fost foarte incantata de rezultat. O sa o folosesc in continuare deoarece este o vopsea foarte buna, care da culoarea parului pe care o doresti.

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger