trimite pe YMsalvează

Uleiurile esentiale pot stopa caderea parului

Parul contine proteina numita cheratina, aceeasi care se gaseste si in unghii si piele. Fiecare fir de par creste dintr-un bulb numit folicul si creste timp de aproximativ 5 ani, dupa care trece printr-o perioada de stagnare, pentru ca ulterior sa cada. Un alt fir ii ia apoi locul. Ce se intimpla, insa, atunci cind firele noi nu mai apar, sa le inlocuiasca pe cele cazute? Apare calvitia. Cauzele sunt: stresul, o proasta alimentatie, schimbarile hormonale, circulatia defectuoasa a singelui. Dar cauza cea mai frecventa este factorul genetic. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Diana Pop

de la Diana Pop pe 08 martie 2008, 14:32

Buna tuturor,
M-ar interesa si pe mine, daca stie cineva, un `leac` pentru indesarea parului. Daca se poate ceva ce se poate prepara acasa (dar nu atat de complicat ca tratamentul oferit ca exemplu pe site cu jojoba si rozmarin de care facem rost cam greu). Astept raspunsuri si sugestii.
Multumesc anticipat,
Diana Oana pop

costantea daniela

mesaje: 1
membru din: 23 iunie 2007

de la daniela costantea pe 23 iunie 2007, 01:59

stie cineva un tratament eficient pt indesarea parului?

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger