trimite pe YMsalvează

Secretul vopsirii parului

Daca stiti roata culorilor, vopsitul parului devine extrem de usor... Poate parea ciudat, dar culoarea parului nostru este un amestec de trei culori: rosu, galben si albastru.Acestea sunt culorile primare. Culorile secundare sunt portocaliu, verde si violet. Daca va uitati pe roata, culorile opuse (direct vis-à-vis) se vor “anula”. Asta inseamna ca, daca parul este portocaliu, albastrul il va face sa devina castaniu/negru. Daca are un ton galben, violetul il va anula. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Dana

de la Dana pe 06 decembrie 2009, 20:27

Foarte interesant articolul.Eu mi-am facut niste suvite roscate pe parul blond natural.Au fost super dar s-au decolorat la spalat si au ajuns portocalii.As vrea sa scap de ele dar nu stiu cu ce culoare sa le vopsesc sau cum sa revin la culoarea mea naturala.

dodo

de la dodo pe 31 august 2009, 00:00

salut....m-am vopsit acum 5 zile si nu a iesit exact cum vroiam eu.....vroiam blond dar am fost roscata si nu a prins foarte bine vopseaua, numa la radacina a iesit un carameliu si la varfuri s-a deschis un pic...si vreau sa ma decolorez cu oxidant si pudra......si vreau sa stiu cam cat ar trebui sa astept intre aceste procedee? multzumesc anticipat

andreea

de la andreea pe 02 iunie 2008, 18:54

imi place foarte mult site.ul vostru.sunt in domeniu si intodeauna imi plac noutatile si chiar informatiile care ma pot ajuta .as vrea sa aflu cat mai multe despre machiaj, cum pot sa realizez un machiaj de seara si cumpot sa pregatesc un ten obosit inainte de nunta si cu ce produse.va multumesc si astept raspuns!

agi

de la agi pe 30 aprilie 2008, 21:57

de nota 10 e subiectul cu vopsirea parului dar asi dori sa se discute mai mult de vopsire si cu exemple. Unde asi putea gasi subiecte mai explicite ? va miltumesc

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger