trimite pe YMsalvează

Roscatul bate blondul

Blondul nu mai e la moda. Nici macar maronul ciocolatiu. Primavara asta se poarta rosul in nuante naturale. Julia Roberts, Diane Keaton, Kirsten Dunst, Bette Midler sunt doar citeva dintre starurile a caror culoare a parului poate fi luata drept exemplu cind iti alegi vopseaua. Desigur, nuantele de rosu sunt multe: de la culoarea capsunei la cea a frunzelor de toamna, de la rosu auriu la cel caramiziu. Pentru a alege nuanta potrivita este nevoie sa ceri sfatul unui stilist. Si mai important este ca, odata ce ai ales nuanta, sa apelezi la un profesionist pentru a te vopsi. Asta fiindca parul trebuie vopsit in 2 nuante, pentru a avea un aspect natural. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Ana-Maria Manole

mesaje: 1
membru din: 11 aprilie 2006

de la Manole Ana-Maria pe 11 aprilie 2006, 16:24

Intradevar, roscatul nu este pentru oricine si chiar nu mi-am dorit niciodata sa ma vopsesc roscat. Chiar deloc nu se mai poarta blondul in vara asta? Ca de mult mi-am dorit sa ma vospsesc blond insa nu s-a putut ..si acum sa aud ca nu se mai poarta..acum sunt satena.La revedere!

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger