trimite pe YMsalvează

Parul nepieptanat, succes asigurat

Stai minute bune in fata oglinzii incercind sa iti aranjezi parul? Foarte rau faci! Fiindca nu se mai poarta deloc cirliontii aranjati suvita cu suvita, nici parul drept intins cu placa, nici macar parul strins in coada. Acum e foarte la moda sa ai un look nearanjat, adica sa-ti coafezi parul in asa fel incit sa arate ca si cum abia te-ai trezit dupa o noapte incinsa. Nu te bucura ca nu e asa usor cum pare. Stilistii petrec si ei uneori ore intregi ca sa te faca sa arati asa. nu exista un nume special pentru acest gen de coafura. Un exemplu foarte bun este Uma Thurman, care mai mereu isi poarta parul intr-o astfel de dezordine studiata. Sienna Miller a adoptat si ea de curind acest look. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
tatiana

de la tatiana pe 04 decembrie 2006, 20:49

eu am descoperit acest tip de coafura cu mai mult timp in urma si am ajus la concluzia ca mi se potriveste cel mai bine.
am un par foarte dificil(moale,fir subtire,rar,chiar foarte rar,etc)
le sfatuiesc pe toate fetele care se recunosc cu acest tip de par sa foloseasca acest tip de coafura deoarece acopera cu succes"chelia".

Mihaela,20

de la Mihaela,20 pe 20 noiembrie 2006, 21:59

asta cam asa e...eu cu cat ma straduiesc mai mult sa-mi aranjez parul piptanandu-l,cu atat mai mult nu-mi sta asa cum vreau eu...dar de ceva vreme am inteles si nu l-am mai pieptant decat foarte rar si se aseaza mult mai bine,aratand mai natural..

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger