trimite pe YMsalvează

Studio Harry

(vezi compania)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
ariana

de la ariana pe 11 ianuarie 2010, 00:00

nu am ce sa spun decat ca sunt niste preturi de toata splendoarea ,/am si eu o intrebare preturile se pun in functie de cum este imbracata persoana care intra pe usa?poate raspunde cineva

Iulia

de la Iulia pe 23 august 2009, 00:00

Inca un salon taiat de pe lista...Am ajung la concluzia ca in Ploiesti chiar nu exista un salon serios. De ce? Pai, sa luam cazul acestui salon. Ma duc pentru prima data acolo, imi fac programare, vin in ziua respectiva si astept o ora pana sa fiu coafata. Nu m-a deranjat pentru ca era super aglomerat pe acolo, iar coafura a iesit pe gustul meu. :) A doua ora cand ma duc, imi fac programare binenteles, numai ca am stat sa astept 2 ore, de data asta nu pentru ca era aglomerat si pentru ca doamna la care fusesem si data trecuta lua alte cliente care sosisera dupa mine... m-am enervat evident si am plecat. Cam aceasta a fost experienta mea la Harry's, din pacate. Insa, poate ma insel, poate chiar exista un salon ok in Ploiesti. Astept sugestiile voastre :)

Andronache Andreea

de la Andronache Andreea pe 05 august 2009, 00:00

am si eu o intrebare pt dvs as dori sa ma vopsesc o nuanta de blond spre gri si sa ma tund putin as dori sa stiu un pret multumesc frumos .Am apelt la dvs deoarece am auzit k sunteti de incredere

corina

de la corina pe 14 mai 2009, 00:00

eu am nunta anul acesta si as vrea sa merg la Studio Harry, dar nu stiu cu cat timp inainte trebuie sa imi fac programare. exista posibilitatea ca vreuna dintre doamnele care se ocupa de coafura sa vina acasa? va multumesc!

oana

de la oana pe 10 decembrie 2008, 12:44

intr-adevar Denisa,Alice e profesionista.
merg la ea de ceva vreme si absolut niciodata nu am plecat nemultumita.
de fiecare data machiajul e altfel.....de fiecare data sunt o cu totul alta oana.
te pup dulce Alice.

Cristina

de la Cristina pe 27 noiembrie 2008, 17:47

Preturile sunt puse la nimereala, in functie de starea din ziua respectiva a angajatelor. Nu ti se prezinta o lista cu preturile,cum este normal, sa stii de la inceput.
Mi s-a cerut un pret mie, ca apoi sa sune prietene , sa intrebe de acelasi lucru si li s-a spus un pret mai mic. Nu este posibil asa ceva! Dupa ce ca si-a batut joc, mi-a cerut si un pret mai mare decat era de fapt.

marcela denisa

mesaje: 1
membru din: 29 octombrie 2008

de la denisa marcela pe 29 octombrie 2008, 20:30

despre alice.....tot respectul.Consider ca este intr-adevar fascinata de ceea ce face .pe mine m-a machiat de foarte multe ori si credeti-ma ca mereu eram alta eu zic sa o incercati chiar merita si fara falsa modestie cred ca este cea mai buna si nu doar la machiaje.BRAVO EI

Cristina-Valentina Calugareanu

mesaje: 1
membru din: 14 octombrie 2008

de la Calugareanu Cristina-Valentina pe 14 octombrie 2008, 02:02

sunt deja o clienta fidela a acestui studio si am numai cuvinte de lauda la adresa tuturor angajatilor de acolo, in special Gratielei care are grija de mine de ceva vreme si nu am plecat niciodata nemultumita.
Gratiela te pupic dulce si ce zici de o programare pe 20 oct? :)

oana

de la oana pe 17 ianuarie 2008, 17:50

Serviciile oferite la HARRY STUDIO, tot personalul de acolo, e absolut minunat.
Pentru Bebe si Alice, numai cuvinte de lauda.
Sunteti cei mai buni !

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger