trimite pe YMsalvează

Salon Pretty Woman

(vezi compania)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Client25

mesaje: 0
membru din: 31 decembrie 2018

de la Olga Cristian pe 31 decembrie 2018, 13:29

Dezamagire totala . Preturi foarte mari si servicii mediocre. 180 lei un coc cu burete (care siel costa) m-au tapat petoate partile apoi creponat cu placa un tub despuma si unul defixativ apoi rezultatul devastator: un coc pentru o cumatrie la tara . Probabil ca fata mea a exprimat multumire in extaz asa ca au decis sa mi strice cocul initial si sa imi faca altulsimplu(ceva mai acceptabil oricum).
Pe tot parcursul doamna s-a plans ca nu am destul par ,ca imi trebuie mese pentru coc.
Concluzia e ca personalul acestui salon trebuie sa invete cum sa se comporte cu clientii si sa nu mai fie atat de recalcitrant. Va sfatuiesc sa nu apelati la serviciile de coafura. Cosmetica este ok.
Regret ca a trebuit sa dau acest feed-back dar daca nimeni nu spune nimic vor considera ca au servicii top.

Anonim

de la Anonim pe 12 mai 2009, 00:00

Am avut abonament la electro stimulare si masaj si am fost foarte nemultumita de serviciile oferite.Nu am continuat tot tratamentul deoarece am renuntat din cauza serviciilor. Dezinteres total...Neseriozitate.Legat de programari am fost amanata si reamanata. Anumita persoana de la cosmetica nu este de cuvant, amana intruna programarile pana te saturi....
Imi pare rau ca am apelat la serviciile lor. Sunt si alte saloane cu personal specializat.

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger