trimite pe YMsalvează

S.C. Coafor Carmen S.R.L.

(vezi compania)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Mery

de la Mery pe 08 iunie 2011, 09:01

Interesant comentariul lui Luca.....dar asa se intampla cu persoanele care habar nu au ce vorbesc! Ca sa fii unicata nu trebuie sa-ti pui pe par vopsea dintr-un tub, trebuie sa fii dispusa sa accepti combinatiile de culori . La Carmen clientele care vor o culoare deosebita li se noteaza intr-un dosar combinatia , nu are cum sa dea gres ! Dar ma mira ca tocmai un barbat comenteaza despre vopsele. Stimate domn dar clienta de care vb sa spalat cu samponul adecvat? a folosit o masca pt par?

Anca Popa

de la Anca Popa pe 13 iunie 2010, 01:18

(din pacate a trebuit sa postez de doua ori fiibd limitata de cele 1000 de caractere)
(continuare)
Ti-as mai spune cateva dar mi se pare ca nu am cui, amestecul ala de vopsele se numeste personalizarea culorii, mie chiar imi place ca scoate mereu culori noi, (ca nu vreau sa am aceiasi culoare cu zarzavatareasa care cumpara vopsea la tub si o vopseste fica-sa in lighean) si culmea ca peste o luna, cand ma duc la vopsit ce mi-a crescut, reuseste aceiasi culoare/acelasi ton, cum naiba...ca dupa ce spui tu mai sus.....dar...mai e mult pana..... departe .

Anca Popa

de la Anca Popa pe 13 iunie 2010, 01:16

Stii ce mi se pare ciudat?
1.Ca esti un barbat si te implici in discutii despre saloane, care stie pe cineva care ar fi patit ceva.(despre epilat ce stii?Epileaza bine la Carmen?)
2. ...daca intradevar s-a intamplat precum spui, salonul nu numai ca nu a castigat nimic, ba chiar a iesit in pierdere, avand in vedere ca materialele pe un vopsit se ridica cam la 60% din valoarea incasata.O cunosc pe Carmen, ma fac la ea si stiu ce poate, asa ca nu te cred. Sa fiu mai explicita, daca zici ca s-a vopsit la Carmen iti zic simplu:Minti! Daca spui ca s-a vopsit la una din fetele de la Carmen, ar putea fi posibil, dar tot mi-e greu sa cred, sa-ti spun si tie de ce, ca repet, sunt clienta de mai multi ani la ea si cand are timp, mai vorbim una alta. Fetele care nu fac treaba buna acolo, zboara repede. Nu cumva esti luca, cel cu coaforul de pe podgoriilor, putin mai sus de Enel? :)
Oricum, am sa o fac atenta pe Carmen de site-ul asta, cu toate ca nu cred ca o sa se implice.

luca

de la luca pe 17 noiembrie 2009, 00:00

calitatea lasa de dorit,acest coafor mai are de invatat,cunosc o persoana care s-a vopsit la carmen si ca sai nimereasca vopseaua a vopsit-o de 3 ori si tot nu ia iesit nuanta care-si dorea clienta, si a reusit de i-a distrus parul (adica i la facut ca o guma de mestecat ).Eu cred ca daca nu ai culoarea de vopsea pe care tio cere clientu, nu incerca sai bagi ce ai in coafor numai ca sa ii iei banii,mai bine ii spui ca nu ai acea nuanta si ii spui sa vina alta data cand primiti culoarea de vopsea si eu cred ca ar fi de acord si ar intelege .Nu este frumos din partea coaforului, adica nu isi respecta clientii.

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger