trimite pe YMsalvează

Rose Marie Salon

(vezi compania)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Camelia

de la Camelia pe 19 mai 2012, 18:38

Am cumparat un voucher la acest salon de pe alt site, nebanuind neseriozitatea si lipsa de profesionalism a celor care il ofera. Nu am putut beneficia de serviciile achitate anticipat, intrucat sunand la sfarsitul lunii aprilie pentru progrmare nu a fost posibil decat pe 16 mai la ora 18 si 30 de minute. Am venit in ziua respectiva, intarziind 10 minute pentru ca nu am gasit la timp locatia, oricum erau doua persoane inaintea mea si ar fi durat pana dupa ora 20 cand era inchiderea programului. Am fost reprogramata pentru ziua de 19 mai la ora 13 si mi-a pastrat fisa cu voucherul printat. Am acceptat crezand ca totul va fi in regula. Surpriza: ajungand la ora programata gasesc trei persoane care trebuiau tunse, vopsite, aranjate... mi se spune de la inceput ca nu se mai poate in acea zi, sa vin marti, pe 22 mai la ora 13. Cum vi se pare? Nu e bataie de joc? In aceasta situatie am cerut sa mi se returneze banii, dar mi s-a spus ca banii sunt in contul site-ului . Sper sa pot recupera banii si ar trebui luate masuri impotriva unor astfel de practici. Cateva minute cat am stat, a mai venit o persoana care la fel a fost amanata, dar poate are program flexibil si nu o dernjeaza drumurile facute zadarnic.
Va recomand sa ocoliti salonul si pe doamna ce s-a recomandat a fi peroana privata, avand o atitudine total nepotrivita fata de cliente.

Daniela

de la Daniela pe 02 mai 2012, 11:53

sub nici o forma nu mergeti la acest salon : este infect , preturi mari , calitate zero , atmosfera fff urata - tipele de acolo te trateaza ca pe ultimul nimic

maria

de la maria pe 29 septembrie 2011, 19:57

la coafor lucreaza acum Ionut,are talent,incercati si o sa-mi dati dreptate

violeta

de la violeta pe 23 noiembrie 2009, 00:00

am fost clienta salonului multa vreme si am fost foarte multumita.preturile sunt acceptabile si personalul foarte dragut, dar..........ultima data cand am fost am gasit o cosmeticiana noua venita sa o suplineasca pe Dori care m-a dezamagit:( acra ca o lamaie , lucreaza ca o incepatoare si vorbeste numai tampenii.si prietena mea e de aceeasi parere.pacat de salon si ambianta de acolo ca se pierd cliente din cauza unui "personaj".oricum recomand ptr celalalte servicii.

Daniela Simion

de la Daniela Simion pe 03 august 2009, 00:00

Sunt foarte multumita de personalul de acolo.
Am si o tura favorita: Dorinela-cosmetica, Ana-manechiura, Stefi-coafor, Madalina-frizerie. Toate sunt foarte bune profesioniste si isi fac foarte bine treaba. Se poate comunica foarte bine cu ele dand sfaturi potrivite pentru a iesi o femeie frumoasa si multumita de la salon.
Merita sa incercati!!

ioana

de la ioana pe 20 decembrie 2008, 22:30

este un salon frumos imi pare rau de vechiul personal bianca era o fata f buna eram clienta ei si a dorinelei la dorinela am ramas in continuare si mai nou la nico de care sunt multumita . va doresc un an nou fericit!

maria

de la maria pe 08 septembrie 2008, 12:35

pt tunsul unor varfuri 200 de mii mi se pare f mult..comparativ cu ale saloane ...chiar profesioniste...iar tanarul acela Danut sincer si`a gresit vocatia..vb mult prea mult..iar treaba o face repede, pe fuga si relativ prost...

magda

de la magda pe 19 martie 2008, 15:20

sunt foarte multumita de Dorinela,este o fata exceptionala si foarte priceputa in ceea ce face,bv ei,dar sunt foarte nemultumita de Danutz care e ........,am venit intr o zi sa mi schimb culoarea parului si cum credeti k am plecat acasa?la fel cum am venit,dak eram o tipa fara obraz ii faceam un scandal de toata frumusetea,dar am platit si am plecat(desi nici pana in ziua de azi nu stiu pt ce am platit).Nu este foarte priceput in ceea ce face,cel putin mie asa mi a lasta impresia,stie doar sa tunda si sa vb mult dar cand e vorba de schimbat un look radical....in rest sunteti ok...bafta!!!

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger