trimite pe YMsalvează

No Name Center

(vezi compania)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Eu

de la Eu pe 09 iunie 2016, 13:28

Bataie de joc ! Faci programare si dupa te trimite acasa ca aici " nu-i salon de frizerie " , dar iti ia bani pentru spalat pentru ca " a consumat apa si nimic nu e pe gratis "

alina

de la alina pe 19 octombrie 2009, 00:00

suuuuuuuper fain

ADRIANA

de la ADRIANA pe 11 octombrie 2009, 00:00

BUNA ASTAZI DUPA ANI SI ANI AM DECIS SA MA TUND AVEAM UN PAR DESTUL DE LUNG IAR IN ULTIMUL TIMP NU IMI MAI PLACEA DELOC CUM SE ASEZA.CUM CA STAU IN ZONA ENERGIEI IAR BUGETUL E DESTUL DE RESTRINS PT CA SUNT SI LA FACULTATE,AM MERS LA UN SALON DE LINGA BLOC PE ENERGIEI LA STYLE, AUZISEM DE LA O AMICA CA E O GAGICUTA TARE,ARE CURSURI,SI PRETURI BUNE. IN FINE AM FOST GAGICUTA MI-A FACUT UN BOB SUPERB,DE CARE .-_.-_.-.,M.- NU AM CUVINTE SUPER TARE!!!!! ACEASTA TUNSARE CA NU V-AM ZIS MAI INAINTE M-A FACUT SA AGAT SI UN BAIAT SUPER,(MA PARASISE FOSTUL PRIETEN).MULTUMESC DOAMNA NEGRU (ASA O CHEAMA PE GAGICUTA) MI AI SCHIMBAT VIATA.

alecs

de la alecs pe 29 iulie 2009, 00:00

buna ziua as dori si eu o adressa de mail ceva cu care pot comunica cu un/o stilist/stilista.Deoarece as dori sami fac o tunsoare emo cu bretonul albastru si indreptat permanent drept...multumesc anticipat cu toata stima alex....astetp un raspuns

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger