trimite pe YMsalvează

Look Studio

(vezi compania)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Dana S Mares

de la Dana S Mares pe 01 noiembrie 2012, 15:27

Claudia tunde foarte bine si e extrem de calma atunci cand iti asculta explicatiile. La fel de calm iti expune parerea ei si cum ar da mai bine o culoare sau frizura. In general, personalul aici este foarte amabil, poti privi ce program vrei la televizorashul mic fixat la scaun, muzica sotto voce, nu sa te simti/esti obligata sa faci conversatii sterile si schimb de amabilitati. Servicii ireprosabile la preturi convenabile. Imi place!

claudi

de la claudi pe 11 noiembrie 2009, 00:00

superr tare CRISTIII ,tunde impecabil.pret ok

simona

de la simona pe 23 februarie 2009, 14:32

si eu m-a fac la Cristi la salon, lucreaza foarte bine si intotdeauna am plecat multumita.Preturile sunt acceptabile.Daca sunteti nehotarate in ceea ce priveste schimbarea de look, duceti-va la Cristi si nu e nevoie sa-i spuneti ce sa va faca sau cum sa va faca, are ceva al lui prin care iti ghiceste gandurile...glumeam, eu de cate ori am fost niciodata nu i-am spus ce sa-mi faca, el a facut ce a stiut si intotdeauna a iesit foarte bine.

carmen

de la carmen pe 06 octombrie 2008, 13:08

Si eu m-am tuns la cristi. Si intr-adevar tunde foarte bine. Este singurul de la care am plecat foarte multumita de coafura mea. Cat despre preturi, da, sunt cam maricele, insa pana la urma merita!

iepuras

de la iepuras pe 05 martie 2008, 19:44

Eu am fost la un tip Cristi. Tunde super bine. Preturile sunt cam maricele: spalat+tuns+coafat in jur de 120 RON.

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger